Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #1 Skrevet 7. november 2017 Kan man lage den uten? Hilsen multiallergiker Anonymkode: d2910...28a
skjotta Skrevet 7. november 2017 #2 Skrevet 7. november 2017 Jeg lager den alltid uten mandler 😁 (De kan erstattes med sjokolade 😉😉😉) Bruker egg da....
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #3 Skrevet 7. november 2017 34 minutter siden, skjotta skrev: Jeg lager den alltid uten mandler 😁 (De kan erstattes med sjokolade 😉😉😉) Bruker egg da.... Nei, de kan ikke det hehe.. ikke her I hus. Men MÅåå man bruke egg? Man kan f.eks lage marengs av no egg? Anonymkode: d2910...28a
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #4 Skrevet 7. november 2017 Egg er en av hovedingrediensene i den kaken, sukkerbrød under og marengs over... Anonymkode: b23ba...dca
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #5 Skrevet 7. november 2017 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Egg er en av hovedingrediensene i den kaken, sukkerbrød under og marengs over... Anonymkode: b23ba...dca Og sukkerbrød uten egg går ikke? Anonymkode: d2910...28a
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #6 Skrevet 7. november 2017 Her er ei som har laget den uten egg, er jo verdt et forsøk. Denne dama har kuttet ut sukker og mel også da, det er jo ikke nødvendig for deg http://lovelyliller.com/norges-nasjonalkake-uten-glutensukker-egg-og-melk/ Anonymkode: b23ba...dca
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå