Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #1 Skrevet 6. november 2017 Hvis man tilsetter litt hvitløk.. Aioli er vel kort fortalt majones med hvitløk. Anonymkode: 15e22...58a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #2 Skrevet 6. november 2017 Rømmedressing, mener du sånn ferdig på flaske da? Anonymkode: 0ce81...08a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #3 Skrevet 6. november 2017 Men rømme og majones er jo langt fra det samme Anonymkode: 7d403...d99
sug lut Skrevet 6. november 2017 #4 Skrevet 6. november 2017 Spørs jo hva du skal ha aioli til. Og om du har tenkt å lage rømmedressing eller bruke den grusomme på flaske.
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #5 Skrevet 6. november 2017 1 time siden, sug lut skrev: Spørs jo hva du skal ha aioli til. Og om du har tenkt å lage rømmedressing eller bruke den grusomme på flaske. LAGE. Anonymkode: 15e22...58a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #6 Skrevet 6. november 2017 Det er i en matrett, smurt på innsiden av en lefse.. Jeg tåler ikke majones og egg o soya osv Anonymkode: 15e22...58a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #7 Skrevet 6. november 2017 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Rømmedressing, mener du sånn ferdig på flaske da? Anonymkode: 0ce81...08a Nope Anonymkode: 15e22...58a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #8 Skrevet 6. november 2017 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Men rømme og majones er jo langt fra det samme Anonymkode: 7d403...d99 Ja.. men er det så langt fra hverandre hvis man trenger hvitløkssmaken? Og noe som tilfører en anelse saftighet Anonymkode: 15e22...58a
sug lut Skrevet 6. november 2017 #9 Skrevet 6. november 2017 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er i en matrett, smurt på innsiden av en lefse.. Jeg tåler ikke majones og egg o soya osv Anonymkode: 15e22...58a Da ville jeg definitivt gjort det: laget av rømme og finhakket hvitløk, salt og pepper, evt sitronpepper. (Nam!)
frk Nilsen Skrevet 6. november 2017 #10 Skrevet 6. november 2017 36 minutter siden, sug lut skrev: Da ville jeg definitivt gjort det: laget av rømme og finhakket hvitløk, salt og pepper, evt sitronpepper. (Nam!) Og litt friske urter! Aioli kan fort bli litt mye feit smak i lefse, du vil få en friskere variant med rømme
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #11 Skrevet 6. november 2017 Null problem! Kjør på ☺️ Anonymkode: 0ce81...08a
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #12 Skrevet 6. november 2017 Veldig stor forskjell på smak, men ut i fra hva du sier du skal bruke det til høres det bedre ut med en rømmedressing. Anonymkode: 222d7...d13
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå