Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #1 Skrevet 5. november 2017 Hvilken bruker dere? Anonymkode: 90089...5be
☆☆☆ Skrevet 5. november 2017 #2 Skrevet 5. november 2017 (endret) Som tilbehør til middag og som base for coleslaw o.l. likar eg Hellmanns (trur den heiter det, den i glas). På brødskiva likar eg best Mills. Endret 5. november 2017 av ☆☆☆
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #3 Skrevet 5. november 2017 Hellmanns! Anonymkode: 15c59...2cc
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #4 Skrevet 5. november 2017 First Price! De billige i gule flasket, Rema har også en. Mills og Hellmans er passe slemt begge deler. Anonymkode: 12b29...284
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #5 Skrevet 5. november 2017 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: First Price! De billige i gule flasket, Rema har også en. Mills og Hellmans er passe slemt begge deler. Anonymkode: 12b29...284 Hva mener du med slemt? Anonymkode: 90089...5be
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #6 Skrevet 5. november 2017 Hellmanns 🙌🏼 Anonymkode: 3d1bf...5ec
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #7 Skrevet 5. november 2017 27 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva mener du med slemt? Anonymkode: 90089...5be Ikke god smak, vond smak. Mills for feit, og Hellmans for sur, er ikke så glad i eddik smak. Anonymkode: 12b29...284
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #8 Skrevet 5. november 2017 Hjemmelaget er best, såklart Hellmanns er nr. 2 Anonymkode: dc2c8...4b8
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #9 Skrevet 5. november 2017 Spiser bare mills. Har prøvd den rema sin billigmajones. Synes ikke den er god. Anonymkode: 0c624...28a
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #10 Skrevet 5. november 2017 Mills. Ekte. På pose 🤗 Anonymkode: f9be2...546
Anonym bruker Skrevet 5. november 2017 #11 Skrevet 5. november 2017 Hjemmelaget. 250 ml nøytral matolje 1 egg 1 ms eddikk 1 ts sennep salt Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den. Anonymkode: 1ef67...7fe
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #12 Skrevet 6. november 2017 1 time siden, Anonym bruker skrev: Hjemmelaget. 250 ml nøytral matolje 1 egg 1 ms eddikk 1 ts sennep salt Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den. Anonymkode: 1ef67...7fe Holdbarhet? Anonymkode: 9f735...7b9
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #15 Skrevet 6. november 2017 6 hours ago, Anonym bruker said: Holdbarhet? Anonymkode: 9f735...7b9 Ufattelig dårlig holdbarhet på hjemmelaget majones, tipper 3 dager. Får meg til å lure på hva slags skummelt som er i den butikkjøpte egentlig... Anonymkode: 0718a...a66
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #16 Skrevet 6. november 2017 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ufattelig dårlig holdbarhet på hjemmelaget majones, tipper 3 dager. Får meg til å lure på hva slags skummelt som er i den butikkjøpte egentlig... Anonymkode: 0718a...a66 Fant de ikke rester etter plast og gummi i majones? Mener det var en artikkel om det for ikke så lenge siden. Anonymkode: eb7ed...a6c
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #17 Skrevet 6. november 2017 Mils ekte majones. Har i grunn ikke smakt så mye andre heller, men lett majones liker jeg ikke. Anonymkode: 6fd27...833
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #18 Skrevet 6. november 2017 7 timer siden, Anonym bruker skrev: Hjemmelaget. 250 ml nøytral matolje 1 egg 1 ms eddikk 1 ts sennep salt Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den. Anonymkode: 1ef67...7fe Litt flaut, men hva er ms? Fikk lyst til å prøve denne Anonymkode: 6fd27...833
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #19 Skrevet 6. november 2017 2 hours ago, Anonym bruker said: Litt flaut, men hva er ms? Fikk lyst til å prøve denne Anonymkode: 6fd27...833 Ms står for matskje, tipper cirka 10 milliliter (?). Googles Anonymkode: 0718a...a66
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #20 Skrevet 6. november 2017 22 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ms står for matskje, tipper cirka 10 milliliter (?). Googles Anonymkode: 0718a...a66 Matskje, er det det samme som spiseskje? Anonymkode: 90089...5be
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #21 Skrevet 6. november 2017 Hellmanns er absolutt best. Anonymkode: 1b999...9c9
Anonym bruker Skrevet 6. november 2017 #22 Skrevet 6. november 2017 7 timer siden, Anonym bruker skrev: Litt flaut, men hva er ms? Fikk lyst til å prøve denne Anonymkode: 6fd27...833 I svenske oppskrifter står ms for matskje, samme som spiseskje. Anonymkode: dc2c8...4b8
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #23 Skrevet 7. november 2017 Definitivt Mills ekte majones. Ingenting kan måle seg med denne:) Anonymkode: 896ec...58f
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #24 Skrevet 7. november 2017 På 11/6/2017 den 0.31, Anonym bruker skrev: Hjemmelaget. 250 ml nøytral matolje 1 egg 1 ms eddikk 1 ts sennep salt Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den. Anonymkode: 1ef67...7fe Takk for oppskrift Skal prøve den, har ikke prøvd det før. Bare synd det holder seg så kort Hi Anonymkode: 90089...5be
Anonym bruker Skrevet 7. november 2017 #25 Skrevet 7. november 2017 Du får ikke majones av den oppskrifta der. Skal du lage majones må du skikke plommen fra hviten og bare bruke plommen. Anonymkode: 2c765...446
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå