Gå til innhold

Hvilken majones er best?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken bruker dere?

Anonymkode: 90089...5be

Fortsetter under...

Skrevet (endret)

Som tilbehør til middag og som base for coleslaw o.l. likar eg Hellmanns (trur den heiter det, den i glas). På brødskiva likar eg best Mills.

Endret av ☆☆☆
Skrevet

Hellmanns! 

Anonymkode: 15c59...2cc

Skrevet

First Price! 

De billige i gule flasket, Rema har også en. 

Mills og Hellmans er passe slemt begge deler. 

Anonymkode: 12b29...284

Skrevet
Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

First Price! 

De billige i gule flasket, Rema har også en. 

Mills og Hellmans er passe slemt begge deler. 

Anonymkode: 12b29...284

Hva mener du med slemt?

Anonymkode: 90089...5be

Skrevet

Hellmanns 🙌🏼

Anonymkode: 3d1bf...5ec

Annonse

Skrevet
27 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Hva mener du med slemt?

Anonymkode: 90089...5be

Ikke god smak, vond smak. 

Mills for feit, og Hellmans for sur, er ikke så glad i eddik smak. 

Anonymkode: 12b29...284

Skrevet

Hjemmelaget er best, såklart

Hellmanns er nr. 2

Anonymkode: dc2c8...4b8

Skrevet

Spiser bare mills. Har prøvd den rema sin billigmajones. Synes ikke den er god.

Anonymkode: 0c624...28a

Skrevet

Mills. Ekte. På pose 🤗

Anonymkode: f9be2...546

Skrevet

Hjemmelaget.

250 ml nøytral matolje

1 egg

1 ms eddikk

1 ts sennep

salt

Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den.

Anonymkode: 1ef67...7fe

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Hjemmelaget.

250 ml nøytral matolje

1 egg

1 ms eddikk

1 ts sennep

salt

Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den.

Anonymkode: 1ef67...7fe

Holdbarhet?

Anonymkode: 9f735...7b9

Annonse

Skrevet
6 hours ago, Anonym bruker said:

Holdbarhet?

Anonymkode: 9f735...7b9

Ufattelig dårlig holdbarhet på hjemmelaget majones, tipper 3 dager. Får meg til å lure på hva slags skummelt som er i den butikkjøpte egentlig...

Anonymkode: 0718a...a66

Skrevet
6 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ufattelig dårlig holdbarhet på hjemmelaget majones, tipper 3 dager. Får meg til å lure på hva slags skummelt som er i den butikkjøpte egentlig...

Anonymkode: 0718a...a66

Fant de ikke rester etter plast og gummi i majones? Mener det var en artikkel om det for ikke så lenge siden.

Anonymkode: eb7ed...a6c

Skrevet

Mils ekte majones. Har i grunn ikke smakt så mye andre heller, men lett majones liker jeg ikke. 

Anonymkode: 6fd27...833

Skrevet
7 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hjemmelaget.

250 ml nøytral matolje

1 egg

1 ms eddikk

1 ts sennep

salt

Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den.

Anonymkode: 1ef67...7fe

Litt flaut, men hva er ms? Fikk lyst til å prøve denne

Anonymkode: 6fd27...833

Skrevet
2 hours ago, Anonym bruker said:

Litt flaut, men hva er ms? Fikk lyst til å prøve denne

Anonymkode: 6fd27...833

Ms står for matskje, tipper cirka 10 milliliter (?). Googles ;)

Anonymkode: 0718a...a66

Skrevet
22 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ms står for matskje, tipper cirka 10 milliliter (?). Googles ;)

Anonymkode: 0718a...a66

Matskje, er det det samme som spiseskje?

Anonymkode: 90089...5be

Skrevet

Hellmanns er absolutt best.

Anonymkode: 1b999...9c9

Skrevet
7 timer siden, Anonym bruker skrev:

Litt flaut, men hva er ms? Fikk lyst til å prøve denne

Anonymkode: 6fd27...833

I svenske oppskrifter står ms for matskje, samme som spiseskje.

Anonymkode: dc2c8...4b8

Skrevet

Definitivt Mills ekte majones. Ingenting kan måle seg med denne:)

Anonymkode: 896ec...58f

Skrevet
På 11/6/2017 den 0.31, Anonym bruker skrev:

Hjemmelaget.

250 ml nøytral matolje

1 egg

1 ms eddikk

1 ts sennep

salt

Ha alt i en høy bolle, rør med stavmikser i 30 sekunder, så drar du mikseren langsom oppover. Vil du ha det litt lettere putter du inn 2 ms med kesam etterpå. Dette tar 2 minutter og ingen ferdigkjøpt majones slår den.

Anonymkode: 1ef67...7fe

Takk for oppskrift :) Skal prøve den, har ikke prøvd det før. Bare synd det holder seg så kort

Hi

Anonymkode: 90089...5be

Skrevet

Du får ikke majones av den oppskrifta der. Skal du lage majones må du skikke plommen fra hviten og bare bruke plommen.

Anonymkode: 2c765...446

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...