Anonym bruker Skrevet 3. november 2017 #1 Skrevet 3. november 2017 Noen som vet? Anonymkode: a497f...6a7
Anonym bruker Skrevet 4. november 2017 #2 Skrevet 4. november 2017 Dytter litt Anonymkode: a497f...6a7
Anonym bruker Skrevet 4. november 2017 #3 Skrevet 4. november 2017 Alt har med mengden å gjøre. Som du vet er det karbohydrater i søtpotet. Du får regne ut hvor mye du kan spise. Anonymkode: e4ae5...39a
KellyTaylor Skrevet 4. november 2017 #4 Skrevet 4. november 2017 Kommer jo helt ann på hvor mye karbo du har satt som grense? Selv tar jeg en søtpotet i ny & ne og måler alltid blodsukret etter måltidet og er det fremdeles normalt, så er det innafor for mitt vedkommende. Husk at du skal leve ved siden av lavkarbo. Mange går i den fellen ved å kjører nazistrikte lavkarbo og dermed blir dritt lei.
Anonym bruker Skrevet 4. november 2017 #5 Skrevet 4. november 2017 Akkurat nå, Pæddan skrev: Kommer jo helt ann på hvor mye karbo du har satt som grense? Selv tar jeg en søtpotet i ny & ne og måler alltid blodsukret etter måltidet og er det fremdeles normalt, så er det innafor for mitt vedkommende. Husk at du skal leve ved siden av lavkarbo. Mange går i den fellen ved å kjører nazistrikte lavkarbo og dermed blir dritt lei. Det er ikke meg det gjelder. Det er en venninne som kommer på besøk noen dager. Hun gikk på ketolyse og har gått ned mange kilo, men har nå gått over på moderat lavkarbo, men jeg vet ikke hvor grensa hennes er. Har sendt melding og spurt, men ikke fått noe svar enda. Er det noe sånn type tilbehør som er bedre enn annet? Anonymkode: a497f...6a7
KellyTaylor Skrevet 4. november 2017 #6 Skrevet 4. november 2017 (endret) 7 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er ikke meg det gjelder. Det er en venninne som kommer på besøk noen dager. Hun gikk på ketolyse og har gått ned mange kilo, men har nå gått over på moderat lavkarbo, men jeg vet ikke hvor grensa hennes er. Har sendt melding og spurt, men ikke fått noe svar enda. Er det noe sånn type tilbehør som er bedre enn annet? Anonymkode: a497f...6a7 Blomkål er jo godt i ulike varianter, som blomkålris. Sellerirotgrateng er veldig godt Endret 4. november 2017 av Pæddan
Anonym bruker Skrevet 4. november 2017 #7 Skrevet 4. november 2017 1 minutt siden, Pæddan skrev: Blomkål er jo godt i ulike varianter, som blomkålris. Sellerigrateng er veldig godt Takk Er det sånn at all korn og pasta - fullkornspasta-og ris, couscous, stort sett er utelukket enda tro? Hvordan lager du sellerirotgrateng? Anonymkode: a497f...6a7
KellyTaylor Skrevet 4. november 2017 #8 Skrevet 4. november 2017 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Takk Er det sånn at all korn og pasta - fullkornspasta-og ris, couscous, stort sett er utelukket enda tro? Hvordan lager du sellerirotgrateng? Anonymkode: a497f...6a7 Fløtegratinert sellerirot! En sellerirot En lite boks med kremfløte Krydder (eks. smak til med buljong, salt og pepper) Ost til topping Fremgangsmåte! Rensk selleriroten og skjør den opp i passe skiver. Kok opp fløte, og la fløten småkoke med selleriroten i opp mot 30 minutter. På den måten koker fløten litt inn og blir tykkere, samt selleriroten får den gode søtaktige kryddersmaken. Legg i en ildfast form og topp med hvitost. Steikes på ca. 200 grader i 30 minutte ( krydre etter eget ønske) Det er karbo i alt du nevner og noe er det mindre i enn annet igjen. Prøv denne sellerirotgratengen og du vil bli overrasket. Serverer den stadig til indrefile og salat her i huset. Første gangen så merket ikke ungene det engang Lykke til med besøket.
EnDansPåRoser Skrevet 4. november 2017 #9 Skrevet 4. november 2017 8 minutter siden, Pæddan skrev: Fløtegratinert sellerirot! En sellerirot En lite boks med kremfløte Krydder (eks. smak til med buljong, salt og pepper) Ost til topping Fremgangsmåte! Rensk selleriroten og skjør den opp i passe skiver. Kok opp fløte, og la fløten småkoke med selleriroten i opp mot 30 minutter. På den måten koker fløten litt inn og blir tykkere, samt selleriroten får den gode søtaktige kryddersmaken. Legg i en ildfast form og topp med hvitost. Steikes på ca. 200 grader i 30 minutte ( krydre etter eget ønske) Det er karbo i alt du nevner og noe er det mindre i enn annet igjen. Prøv denne sellerirotgratengen og du vil bli overrasket. Serverer den stadig til indrefile og salat her i huset. Første gangen så merket ikke ungene det engang Lykke til med besøket. Skriver under på den oppskriften. Utrolig god, brukes mye her selv om vi ikke spiser lavkarbo. Et lite tips, er å kjøpe sellerirot på "innvandrerbutikker", der koster den som regel rundt 30 kr/kg mot 60 kr/kg på meny 😉
Anonym bruker Skrevet 4. november 2017 #10 Skrevet 4. november 2017 15 minutter siden, Pæddan skrev: Fløtegratinert sellerirot! En sellerirot En lite boks med kremfløte Krydder (eks. smak til med buljong, salt og pepper) Ost til topping Fremgangsmåte! Rensk selleriroten og skjør den opp i passe skiver. Kok opp fløte, og la fløten småkoke med selleriroten i opp mot 30 minutter. På den måten koker fløten litt inn og blir tykkere, samt selleriroten får den gode søtaktige kryddersmaken. Legg i en ildfast form og topp med hvitost. Steikes på ca. 200 grader i 30 minutte ( krydre etter eget ønske) Det er karbo i alt du nevner og noe er det mindre i enn annet igjen. Prøv denne sellerirotgratengen og du vil bli overrasket. Serverer den stadig til indrefile og salat her i huset. Første gangen så merket ikke ungene det engang Lykke til med besøket. Tusen takk Da skal den prøves Men jeg har hørt at noen av de røttene kan være litt harde for magen, men det er kanskje en annen enn sellerirot Anonymkode: a497f...6a7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå