Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #1 Skrevet 1. november 2017 Bare er laget av melk, riskorn og salt? #Æsjekkelgrøt Anonymkode: c91f0...9bd
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #2 Skrevet 1. november 2017 Hva mener du en risengrynsgrøt skal være laget av da? Anonymkode: 6d397...206
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #3 Skrevet 1. november 2017 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Hva mener du en risengrynsgrøt skal være laget av da? Anonymkode: 6d397...206 Ja, det lurer jeg også på kjenner jeg. 🤔 Anonymkode: 2592a...788
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #4 Skrevet 1. november 2017 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva mener du en risengrynsgrøt skal være laget av da? Anonymkode: 6d397...206 Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. Anonymkode: 567dc...916
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #5 Skrevet 1. november 2017 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. Anonymkode: 567dc...916 Det gjør det sikkert, men da blir det jo mer dessert enn middag synes jeg, sikkert god til riskrem. Anonymkode: 6d397...206
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #6 Skrevet 1. november 2017 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. Anonymkode: 567dc...916 Ja, den smaker mye bedre om man skal spise dessert. Hvis man vil ha grøt som middag er helt klar Fjordland best. Eller aller best er jo å lage den selv da. Anonymkode: 2592a...788
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #7 Skrevet 1. november 2017 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. Anonymkode: 567dc...916 Da sier jeg æsj, Fjordland sin er kvalmt søt og vanilje passer ikke i Risgrøt etter min smak. Bedre med Toro sin, da kan man drysse på og røre inn det man selv vil og syns er godt. Enten det er sukker, vanilje,fløte eller kanel og rosiner som naboen bruker. Eller som meg, kun smørøye. Anonymkode: f02ab...f7b
soleia Skrevet 1. november 2017 #8 Skrevet 1. november 2017 Det er vel det risgraut skal lagast av? Eg har i tillegg oppi ei teskei vaniljesukker når eg kokar graut (ikkje når svigerfar er beden, for han likar det ikkje), men det kan ein jo ha i sjølv.
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #9 Skrevet 1. november 2017 Smaken er som baken Anonymkode: f897c...93b
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #10 Skrevet 1. november 2017 7 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja, den smaker mye bedre om man skal spise dessert. Hvis man vil ha grøt som middag er helt klar Fjordland best. Eller aller best er jo å lage den selv da. Anonymkode: 2592a...788 Hehe jeg er oppvokst med Toro sin og klarer ikke å like noe annet. Men vi har grøt på lille julaften og kanskje 2 ganger til i løpet av året, så det synes jeg går helt fint. Anonymkode: 567dc...916
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #11 Skrevet 1. november 2017 Jeg mener at risgrøt skal inneholde litt mer smak enn som så. Anonymkode: c91f0...9bd
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #12 Skrevet 1. november 2017 22 minutter siden, Anonym bruker skrev: Da sier jeg æsj, Fjordland sin er kvalmt søt og vanilje passer ikke i Risgrøt etter min smak. Bedre med Toro sin, da kan man drysse på og røre inn det man selv vil og syns er godt. Enten det er sukker, vanilje,fløte eller kanel og rosiner som naboen bruker. Eller som meg, kun smørøye. Anonymkode: f02ab...f7b Du synes Fjordland sin er kvalmt søt, mens Toro som tilsetter både sukker og vaniljesmak er god og ikke for søt...? OK. 🤔 Anonymkode: 2592a...788
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #13 Skrevet 1. november 2017 Toro sin er så god! Anonymkode: 5bec2...da2
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #14 Skrevet 1. november 2017 Vanillin smaker ikke bra. Ekte vanilje smaker helt annerledes. Og voksne som bruker ord som æsj og ekkel om mat? Det beste er å lage grøten selv, så får du den akkurat slik du vil ha den. Anonymkode: 6b534...1c7
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #15 Skrevet 1. november 2017 13 timer siden, Anonym bruker skrev: Du synes Fjordland sin er kvalmt søt, mens Toro som tilsetter både sukker og vaniljesmak er god og ikke for søt...? OK. 🤔 Anonymkode: 2592a...788 Sorry, mente omvendt. Anonymkode: f02ab...f7b
Anonym bruker Skrevet 1. november 2017 #16 Skrevet 1. november 2017 Jeg mener at uttrykket "salt i grøten" mangler her. Men mulig at Fjordland og Toro ikke har nok til, "salt i grøten"? Selv liker jeg best oppskriften, vann, salt, ris, melk, fløte og vaniljestang. De to siste ingredienser dersom dessert. Anonymkode: 58c2b...ca9
Anonym bruker Skrevet 2. november 2017 #17 Skrevet 2. november 2017 Kok grøten selv! Anonymkode: ed90d...5f8
TinaK 1990 Skrevet 2. november 2017 #18 Skrevet 2. november 2017 48 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kok grøten selv! Anonymkode: ed90d...5f8 Jeg synes faktisk Fjordlands grøt er bedre enn den man lager selv
Himmel og hav Skrevet 2. november 2017 #19 Skrevet 2. november 2017 God risgrøt lages av ris - Geisha sin, vann, melk, salt, og en liten klatt smør for å runde av smaken. Hele poenget med risgrøt er jo smaken av ris. Ikke vanilje eller annet rart. Fjordland sin er ikke verst. Toro sin har vi aldri prøvd.
Anonym bruker Skrevet 2. november 2017 #20 Skrevet 2. november 2017 Toro sin er klart best Anonymkode: ab15d...5a1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå