Gå til innhold

Er det sant at Fjordland Risgrøt


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bare er laget av melk, riskorn og salt? #Æsjekkelgrøt

Anonymkode: c91f0...9bd

Skrevet

Hva mener du en risengrynsgrøt skal være laget av da?

Anonymkode: 6d397...206

Skrevet
Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

Hva mener du en risengrynsgrøt skal være laget av da?

Anonymkode: 6d397...206

Ja, det lurer jeg også på kjenner jeg. 🤔

Anonymkode: 2592a...788

Skrevet
5 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Hva mener du en risengrynsgrøt skal være laget av da?

Anonymkode: 6d397...206

Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. :)

Anonymkode: 567dc...916

Skrevet
1 minutt siden, Anonym bruker skrev:

Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. :)

Anonymkode: 567dc...916

Det gjør det sikkert, men da blir det jo mer dessert enn middag synes jeg, sikkert god til riskrem.

Anonymkode: 6d397...206

Skrevet
4 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. :)

Anonymkode: 567dc...916

Ja, den smaker mye bedre om man skal spise dessert. Hvis man vil ha grøt som middag er helt klar Fjordland best. Eller aller best er jo å lage den selv da. 

Anonymkode: 2592a...788

Skrevet
2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Toro sin inneholder i tillegg fløte, sukker og vanillin. Smaker mye bedre. :)

Anonymkode: 567dc...916

Da sier jeg æsj, Fjordland sin er kvalmt søt og vanilje passer ikke i Risgrøt etter min smak. Bedre med Toro sin, da kan man drysse på og røre inn det man selv vil og syns er godt. Enten det er sukker, vanilje,fløte eller kanel og rosiner som naboen bruker. Eller som meg, kun smørøye.

Anonymkode: f02ab...f7b

Skrevet

Det er vel det risgraut skal lagast av?  Eg har i tillegg oppi ei teskei vaniljesukker når eg kokar graut (ikkje når svigerfar er beden, for han likar det ikkje), men det kan ein jo ha i sjølv. 

Skrevet

Smaken er som baken :)

Anonymkode: f897c...93b

Skrevet
7 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ja, den smaker mye bedre om man skal spise dessert. Hvis man vil ha grøt som middag er helt klar Fjordland best. Eller aller best er jo å lage den selv da. 

Anonymkode: 2592a...788

Hehe jeg er oppvokst med Toro sin og klarer ikke å like noe annet. ;) Men vi har grøt på lille julaften og kanskje 2 ganger til i løpet av året, så det synes jeg går helt fint. :)

Anonymkode: 567dc...916

Skrevet

Jeg mener at risgrøt skal inneholde litt mer smak enn som så. 

Anonymkode: c91f0...9bd

Skrevet
22 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Da sier jeg æsj, Fjordland sin er kvalmt søt og vanilje passer ikke i Risgrøt etter min smak. Bedre med Toro sin, da kan man drysse på og røre inn det man selv vil og syns er godt. Enten det er sukker, vanilje,fløte eller kanel og rosiner som naboen bruker. Eller som meg, kun smørøye.

Anonymkode: f02ab...f7b

Du synes Fjordland sin er kvalmt søt, mens Toro som tilsetter både sukker og vaniljesmak er god og ikke for søt...? OK. 🤔

Anonymkode: 2592a...788

Skrevet

Toro sin er så god! 

Anonymkode: 5bec2...da2

Skrevet

Vanillin smaker ikke bra. Ekte vanilje smaker helt annerledes. Og voksne som bruker ord som æsj og ekkel om mat? 

Det beste er å lage grøten selv, så får du den akkurat slik du vil ha den. 

Anonymkode: 6b534...1c7

Skrevet
13 timer siden, Anonym bruker skrev:

Du synes Fjordland sin er kvalmt søt, mens Toro som tilsetter både sukker og vaniljesmak er god og ikke for søt...? OK. 🤔

Anonymkode: 2592a...788

Sorry, mente omvendt.

Anonymkode: f02ab...f7b

Skrevet

Jeg mener at uttrykket "salt i grøten"  mangler her. Men mulig at Fjordland og Toro ikke har nok til, "salt i grøten"?

Selv liker jeg best oppskriften, vann, salt, ris, melk, fløte og vaniljestang.  De to siste ingredienser dersom dessert. 

Anonymkode: 58c2b...ca9

Skrevet

Kok grøten selv!

Anonymkode: ed90d...5f8

Skrevet
48 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Kok grøten selv!

Anonymkode: ed90d...5f8

Jeg synes faktisk Fjordlands grøt er bedre enn den man lager selv

Skrevet

God risgrøt lages av ris - Geisha sin, vann, melk, salt, og en liten klatt smør for å runde av smaken. Hele poenget med risgrøt er jo smaken av ris. Ikke vanilje eller annet rart. Fjordland sin er ikke verst. Toro sin har vi aldri prøvd.

Skrevet

Toro sin er klart best

Anonymkode: ab15d...5a1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...