Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2017 #1 Skrevet 24. oktober 2017 Mulig teit spørsmål, men om du koker kraft, og får feks 2 liter - hvor mye bruker du da i sausen? Er det så konsentrert at du bruker bare tilsvarende en buljong-terning (og resten rent vann), eller bruker du hele væskemengden med ferdig kokt kraft? Usj. Var dette forståelig? Anonymkode: 38f54...187
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2017 #2 Skrevet 24. oktober 2017 Jeg lager saus av ren kraft. Anonymkode: 29412...ec9
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2017 #3 Skrevet 24. oktober 2017 13 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg lager saus av ren kraft. Anonymkode: 29412...ec9 Haha, ja så enkelt kan man altså si det. Takk for at du forsto 😜 Jeg gjør som deg, og har alltid likt sausen godt. Men jeg kom til å lure på dette da jeg leste om kraft-koking, og det ble tipset om å fryse kraften i isterningsposer. Jeg fryser min i beger på 0,5 l, og bruker som regel et beger pr middag. Kom forresten mer enn gjerne med gode oppskrifter. Anonymkode: 38f54...187
Anonym bruker Skrevet 24. oktober 2017 #4 Skrevet 24. oktober 2017 Det varierer. Skal det være til saus så koker jeg den inn slik at 2ss er nok. Til suppe koker jeg den kanskje inn til halvparten og fryses med i 1 liters frysebeger. Koker kraften i et til to døgn. Anonymkode: 77464...937
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2017 #5 Skrevet 25. oktober 2017 Kommer jo an på om man koker den inn. Jeg koker den litt inn, men ikke sånn kjempesterk. Lager saus på 50/50 vann og kraft, så litt sterk er den vel. Anonymkode: 8807d...bb0
the amazing spidermamma Skrevet 25. oktober 2017 #6 Skrevet 25. oktober 2017 Det kommer an på hvor mye den er kokt ned. Det er mannen min som er kraft-sjef hjemme hos oss, og han lager av og til så konsentrert at det holder med et par isbiter.
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2017 #7 Skrevet 25. oktober 2017 Jeg er litt ny på dette med kraft-koking. Jeg googlet meg frem til en oppskrift da jenta (2) var mindre. Ben, div urter og grønnsaker og 2 liter vann. Kokes i 2-3 t. Har alltid bruk, og likt denne godt. Har da som sagt laget saus av ren kraft. Men så begynte jeg å google videre nå, om da er det snakk om å koke i 3 DØGN, og at det blir gelantin av det? Hvordan er det mulig å ha en gryte på varmen i 3 døgn? Det hørtes jo unektelig godt ut da. Og det skal visst også være veldig sunt? Hvilken oppskrift og fremgangsmåte bruker du? (Evnt mannen? 😉) Takk for fine svar så langt ☺️ Anonymkode: 38f54...187
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå