Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #1 Skrevet 15. september 2017 Ja, jeg vet det er langt frem i tid, men tenkte på det i dag da jeg kokte krydret syltetøy på plommer fra hagen. Min mor lagde alltid lammerull, kokt skinke og flere typer sild. Vi er ikke så harde på kjøttpålegg her i huset, men en liten rull må jeg lage😊 Multer har vi i frysen. Ellers lager jeg en viltpaté, og det er vel stort sett det. Lager en smørform også, som tar seg fint ut på frokostbordet. Anonymkode: b1806...268
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #2 Skrevet 15. september 2017 Lager pålegg? 😱😱 Anonymkode: 0e1a9...d73
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #4 Skrevet 15. september 2017 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Lager pålegg? 😱😱 Anonymkode: 0e1a9...d73 Bare enkle ting som rull, syltetøy og paté😊 Koselig med noe hjemmelaget i julen. Anonymkode: b1806...268
mirredutt Skrevet 15. september 2017 #5 Skrevet 15. september 2017 Lammerull, tomatsild, sylta spekelaks, skinkepostei og ribberull. Gleder meg til jul!
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #6 Skrevet 15. september 2017 Lager tomatsild. Har større ambisjoner, om leverpostei og ruller osv. Men har foreløpig ikke blitt. Kanskje i år. Den dørstokkmila gitt. Anonymkode: ccb0a...147
amandine Skrevet 15. september 2017 #7 Skrevet 15. september 2017 Lager alltid glasert juleskinke, leverpostei og lemon curd.. Og så har vi jordbærsyltetøy og bringebærsyltetøy gra sommeren.
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #8 Skrevet 15. september 2017 19 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja, jeg vet det er langt frem i tid, men tenkte på det i dag da jeg kokte krydret syltetøy på plommer fra hagen. Min mor lagde alltid lammerull, kokt skinke og flere typer sild. Vi er ikke så harde på kjøttpålegg her i huset, men en liten rull må jeg lage😊 Multer har vi i frysen. Ellers lager jeg en viltpaté, og det er vel stort sett det. Lager en smørform også, som tar seg fint ut på frokostbordet. Anonymkode: b1806...268 Hva er smørform? Anonymkode: a1371...ba4
ompalompaen Skrevet 15. september 2017 #9 Skrevet 15. september 2017 Kjøttrull, ribberull, egg og løksalat, laksepate og multesyltetøy.
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #10 Skrevet 15. september 2017 Svigermor lager okserull, og vi pleier å få en liten rull. Har noen år laget blåbærsyltetøy, men i år har det ikke vært noe blåbær å snakke om, så da blir det ikke det. Anonymkode: 80446...422
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #11 Skrevet 15. september 2017 Svigerfar lager hodesylte, så vi pleier å få det. Ellers lager jeg gjerne sild, sitroncurd, rørte jordbær. Anonymkode: a2790...944
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #12 Skrevet 15. september 2017 23 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hva er smørform? Anonymkode: a1371...ba4 Fyller mykt smør i en gammeldags treform. Blir omtrent slik Anonymkode: b1806...268
amandine Skrevet 15. september 2017 #13 Skrevet 15. september 2017 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Fyller mykt smør i en gammeldags treform. Blir omtrent slik Anonymkode: b1806...268 Akkurat som om jeg skulle gjort det selv:-)
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #14 Skrevet 15. september 2017 Sylte, oksetunge, fårelår, leverpostei og aspik er tradisjonen her. Anonymkode: 3120e...665
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #15 Skrevet 15. september 2017 Liker ikke sånne sære pålegg, så det bruker jeg absolutt ikke tid på å lage! Anonymkode: ffa70...5f8
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #16 Skrevet 15. september 2017 Nå får jeg garantert huden full .... Hvem i huleste under 70 år lager (og spiser!) pålegg til jul?! Oksetunge og hodesylte🤢🤢🤢 Anonymkode: b7aa7...568
amandine Skrevet 15. september 2017 #17 Skrevet 15. september 2017 14 minutter siden, Anonym bruker skrev: Nå får jeg garantert huden full .... Hvem i huleste under 70 år lager (og spiser!) pålegg til jul?! Oksetunge og hodesylte🤢🤢🤢 Anonymkode: b7aa7...568 Hæ??? Tradisjoner, kalles det! Det er det jula handler om!
Gjest Hercule Poirot Skrevet 15. september 2017 #18 Skrevet 15. september 2017 Lage pålegg? Kunne ikke falle meg inn. Alt jeg vil ha av pålegg kan kjøpes i butikk. Eller vent - jeg lager av og til eggesalat og eggerøre.
amandine Skrevet 15. september 2017 #20 Skrevet 15. september 2017 Akkurat nå, Hercule Poirot skrev: Lage pålegg? Kunne ikke falle meg inn. Alt jeg vil ha av pålegg kan kjøpes i butikk. Eller vent - jeg lager av og til eggesalat og eggerøre. Alt jeg vil ha finnes ikke, og derfor lager jeg. Det hører med, både lukter og smaker og gamle oppskrifter som går i arv. For meg og oss er det en viktig del av det hele.
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #21 Skrevet 15. september 2017 Sildesalat og salt lammelår. Anonymkode: 50171...e35
Love my kidz Skrevet 15. september 2017 #22 Skrevet 15. september 2017 Haha ler av "motstanderne" her nå altså, dere aaaner jo ikke hva dere går glipp av 😂 Selv lager jeg rundt 4-5 kjøttruller av lammekjøtt. Herregud så godt!
Anonym bruker Skrevet 15. september 2017 #23 Skrevet 15. september 2017 22 minutter siden, Anonym bruker skrev: Nå får jeg garantert huden full .... Hvem i huleste under 70 år lager (og spiser!) pålegg til jul?! Oksetunge og hodesylte🤢🤢🤢 Anonymkode: b7aa7...568 Det er koselig med luktene og smakene man bare har til jul. Slikt skaper minner😊 Lemoncurd er et eksempel på at tradisjoner endrer seg og moderniseres. Tunge består nesten utelukkende av muskler, og er prima kjøtt. Jeg lager ikke hodesylte selv, men det er miljøvennlig og tidsriktig å bruke så mye som mulig av dyret. Vi bør ta vare på mattradisjonene våre❤️ Anonymkode: b1806...268
tante grusom master of law Skrevet 15. september 2017 #24 Skrevet 15. september 2017 Svensk julskinka!
MrsRose Skrevet 15. september 2017 #25 Skrevet 15. september 2017 Lammerull og sylte. Hvorfor? Det er oppskrifter som har gått i arv. Jeg lager dette sammen med min mor. Mormor var med da hun levde. Dette har gått i generasjoner. Og den lukten som blir i huset er helt fantastisk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå