Anonym bruker Skrevet 19. august 2017 #1 Skrevet 19. august 2017 I dag blir det røkt svinekam (stekt i ovenen) med bla waldorfsalat til. Skal jeg lage fløte- eller brun saus til? Har egentlig bare laget fløtessaus til kalkun ol. Anonymkode: a5bba...8ad
Anonym bruker Skrevet 19. august 2017 #2 Skrevet 19. august 2017 Bruker sennepssaus til røykt svinekam. Hvit saus med sennep i. Når du skal helle kraft fra kjøttet i sausen, samme hvilken saus du laget, må du smake til og ikke være for generøs. Det er mye smak og MYE salt. Å serevere silet steke sky som saus er også et godt alternativ siden du skal ha waldorfsalat. Anonymkode: fcd87...b2c
aanonym Skrevet 19. august 2017 #3 Skrevet 19. august 2017 Synes ikke fløtesaus passer så veldig godt, men brun saus passer bra.
prekæs Skrevet 19. august 2017 #4 Skrevet 19. august 2017 Hvit saus med mye sennep i er godt, sammen med tyttebærsyltetøy.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå