Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #1 Skrevet 3. august 2017 Det blir så ofte de samme fiskemiddagene hos oss. Det ene barnet er allergisk mot torsk, vi spiser mye rød fisk, og makrell liker den andre ikke. Hva for noe godt og spennende lager dere med andte fiskesorter? Gjerne med oppskrift :-) Anonymkode: 7211b...2f5
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #2 Skrevet 3. august 2017 Stekt sei er godt og populært hos ungene. Jeg panerer i egg og hvetemel tilsatt salt og pepper, steker i panna og serverer med kokte poteter, persillesmør og råkost. Ungene her elsker råkost, river mest gulrot og tilsetter litt eple og sitronsaft, 8-åringen kunne sikkert spist bare det til middag. Anonymkode: 36916...4ab
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #3 Skrevet 3. august 2017 Rømmesurra seibiff med stekt løk, poteter og råkost Anonymkode: 4b654...f94
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #4 Skrevet 3. august 2017 Her er de glad i pangasius med pasta. Kutter fisken i terninger, krydrer med det jeg har for hånden og steker den. Koker pasta og har fiskenover. Ovnsbaker blomkål, brokkoli, gulrot, løk og paprika som vi har ved siden av Anonymkode: 925e8...a38
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #5 Skrevet 3. august 2017 Pleier å lage fiskepinner av sei. Denne oppskrifta står det torsk, men du lager det like bra av sei, jeg lager av det jeg har. http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Hjemmelagde-fiskepinner Fiskegrateng: Kok sei og makaroni hver for seg, lag hvit saus og ha i muskat. Jeg pleier å kutte opp løk og steke til de er blank og finmose det med blender oppi sausen. (ungene spiser ikke biter). Bland alt sammen og ha i en ildfast form. Strø grilljermel el evt finmost kavring oppå. Stek ved ca 200 grader i kanskje oppmot 30 min. Skal ha fin gyllen farge oppå. Anonymkode: abb1c...841
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #6 Skrevet 3. august 2017 Ovnsbakt sei med stekt bacon. Serveres med poteter, grønnsaker og smelta smør. Anonymkode: 74ca3...327
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #7 Skrevet 3. august 2017 Takk for gode forslag! hi Anonymkode: 7211b...2f5
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #8 Skrevet 3. august 2017 Rødspette. Hvalbiff. Torskerogn. Skrei. Uer. Tunfisk Anonymkode: 7d378...c6f
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #9 Skrevet 3. august 2017 Ovnsbakt kveite. Kveite i folie sammen med smør, salt og pepper. Ovnsbakt sjarlottløk og cherrytomat til. Potetmos og pinjekjerner. Østeninspirert seisuppe (google oppskrift) Anonymkode: c8703...01c
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #10 Skrevet 3. august 2017 Jeg lager blomkålsuppe, og bruker restene som base til fiskegrateng dagen etterpå. Anonymkode: fcf5c...c9b
Anonym bruker Skrevet 3. august 2017 #12 Skrevet 3. august 2017 Kveite! Dampes, serveres med kokte poteter, gulrøtter og sandefjordssmør... Anonymkode: 1a8fc...75c
gale damen Skrevet 4. august 2017 #13 Skrevet 4. august 2017 Hyse/kolje, uer, kveite, rødspette. Bakt, stekt, kokt, røkt.
februarprins2013 Skrevet 6. august 2017 #14 Skrevet 6. august 2017 denne liker både jeg og gutten på 4 og halvt år https://www.matprat.no/oppskrifter/sunn/laks-med-kokos-og-lime/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå