RealGutteMamma Skrevet 17. juni 2017 #1 Skrevet 17. juni 2017 Å hvor lenge før kan du lage figurer osv? Skal ha dåp om ca 2uker. Hvilke kaker egner seg best å bake når du skal trekke den?:-) setter pris på tips og triks :-)
Anonym bruker Skrevet 17. juni 2017 #2 Skrevet 17. juni 2017 Sukkerpasta er enklere å holde på med synes jeg. Men smaker ikke spes godt. Ville trekt en sjokoladekake Anonymkode: 1736e...d54
Anonym bruker Skrevet 17. juni 2017 #3 Skrevet 17. juni 2017 Marsipan smaker best, på andreplass kommer mmf. Sukkerpasta er ikke særlig godt. Jeg bruker marsipan på bløtkake, om jeg skal lage en morsom figurkake e.l til barneselskap trekker jeg en sjokoladekake med mmf Anonymkode: ab1c4...5c7
Anonym bruker Skrevet 17. juni 2017 #4 Skrevet 17. juni 2017 Marsipan til trekking, sukkerpasta til figurer. Ikke trekk hele kaken med SP, smaker dritt! Ville begynt minst en uke før med figurene slik at de får tid til å stivne helt, oppbevar kjølig, mørkt og et sted med veldig lite fukt (ikke i kjøleskapet). Marsipan som trekk funker fint til bløtkaker, sjokoladekaker. Lykke til! Anonymkode: c93dd...660
IreneUtålmodig Skrevet 17. juni 2017 #5 Skrevet 17. juni 2017 Enklere alternativ er mmf (marshmallow fondant) ikke like søtt som sukkerpasta
anonomous Skrevet 17. juni 2017 #6 Skrevet 17. juni 2017 Bruker marshmallowfondant. Sukkerpasta smaker ikke bra! Og marsipan syns jeg er vanskelig å jobbe med.
RealGutteMamma Skrevet 17. juni 2017 Forfatter #7 Skrevet 17. juni 2017 Takk for svar :-) husker jeg prøvde å lage hjemmelaga mmf for mange år siden...det ble bare gris😅 Får man kjøpt det en plass? Men hvis jeg trekker kaken i marsipan og lager eventuelt figurer av sukkerpasta, høres det ut som en god plan?😊
Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 17. juni 2017 #8 Skrevet 17. juni 2017 Kjøpt sukkerpasta smaker høgg, og det kreves litt erfaring for å lage selv. Så jeg ville brukt marsipan. På Cacas ol. kan du få kjøpt Pals marsipan som er veldig god marsipan, selges også hvit. (Pals har også utsalg i Oslo, der er det billigere.)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå