Anonym bruker Skrevet 13. juni 2017 #1 Skrevet 13. juni 2017 Som er saftig selv om hornene er romtempererte? Anonymkode: b470b...1a5
Anonym bruker Skrevet 13. juni 2017 #2 Skrevet 13. juni 2017 Vi bruker bare vanlig norvegia Anonymkode: b7099...c3a
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #3 Skrevet 14. juni 2017 Sist jeg bakte smurte jeg med smøreost på deigen, før jeg hadde på annet fyll og toppet med revet Jarlsberg , ble supergodt. Anonymkode: 3f577...370
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #4 Skrevet 14. juni 2017 Synnøve finden Og bogskinke Anonymkode: 38989...aa0
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #5 Skrevet 14. juni 2017 1 time siden, Anonym bruker skrev: Sist jeg bakte smurte jeg med smøreost på deigen, før jeg hadde på annet fyll og toppet med revet Jarlsberg , ble supergodt. Anonymkode: 3f577...370 Hvilken smøreost brukte du? Anonymkode: b180b...9d8
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #6 Skrevet 14. juni 2017 Burde heller bruke baconterninger. Gir mye mer smak enn vanlig skinke. Anonymkode: 4f6df...f8b
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #7 Skrevet 14. juni 2017 4 timer siden, Anonym bruker skrev: Hvilken smøreost brukte du? Anonymkode: b180b...9d8 Det jeg hadde i skapet. Var en kavli ost med paprika tror jeg , og tubeost med bacon og pepper. Anonymkode: 3f577...370
Rivjernet Skrevet 14. juni 2017 #8 Skrevet 14. juni 2017 Jeg smører først med baconost, så bruker jeg bogskinke og gaudaost .
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #9 Skrevet 14. juni 2017 Noen som har en oppskrift å dele eller en link til en oppskrift som dere har prøvd? Anonymkode: 226c6...ae0
Helene Harepus Skrevet 14. juni 2017 #10 Skrevet 14. juni 2017 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Noen som har en oppskrift å dele eller en link til en oppskrift som dere har prøvd? Anonymkode: 226c6...ae0 Det kunne jeg også tenkt meg 😊
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2017 #11 Skrevet 14. juni 2017 Jeg bruker denne oppskriften på deig (x2) http://www.dagbladet.no/tema/slik-lager-du-fylte-horn/63655968 Anonymkode: 3f577...370
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå