Gå til innhold

Fylte horn med ost og skinke, hvilken ost er best å bruke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Som er saftig selv om hornene er romtempererte? 

Anonymkode: b470b...1a5

Skrevet

Vi bruker bare vanlig norvegia

Anonymkode: b7099...c3a

Skrevet

Sist jeg bakte smurte jeg med smøreost på deigen, før jeg hadde på annet fyll og toppet med revet Jarlsberg , ble supergodt. 

Anonymkode: 3f577...370

Skrevet

Synnøve finden :)

Og bogskinke

Anonymkode: 38989...aa0

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Sist jeg bakte smurte jeg med smøreost på deigen, før jeg hadde på annet fyll og toppet med revet Jarlsberg , ble supergodt. 

Anonymkode: 3f577...370

Hvilken smøreost brukte du?

Anonymkode: b180b...9d8

Skrevet

Burde heller bruke baconterninger. Gir mye mer smak enn vanlig skinke. 

Anonymkode: 4f6df...f8b

Skrevet
4 timer siden, Anonym bruker skrev:

Hvilken smøreost brukte du?

Anonymkode: b180b...9d8

Det jeg hadde i skapet. Var en kavli ost med paprika tror jeg , og tubeost med bacon og pepper. 

Anonymkode: 3f577...370

Skrevet

Jeg smører først med baconost, så bruker jeg bogskinke og gaudaost .

Skrevet

Noen som har en oppskrift å dele eller en link til en oppskrift som dere har prøvd?

Anonymkode: 226c6...ae0

Skrevet
3 timer siden, Anonym bruker skrev:

Noen som har en oppskrift å dele eller en link til en oppskrift som dere har prøvd?

Anonymkode: 226c6...ae0

Det kunne jeg også tenkt meg 😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...