Morblomst Skrevet 28. april 2017 #1 Skrevet 28. april 2017 Mannen min har fått påvist glutenallergi, og må derfor bake ting på en spesiell måte. Derfor ønsker jeg å kjøpe muffinsbrett i stor størrelse, slik at han får rundstykker og boller:) Men hva anbefaler dere? Er det lettere å bake med silikon framfor metall? Å bruke muffinspapir har ikke vært vellykket på brøddeig, da papiret satt fast i rundstykkene..
It's all about me Skrevet 29. april 2017 #2 Skrevet 29. april 2017 Du trenger ikke muffinsbrett til det. Jeg baker alt glutenfritt pga cøliaki og bruker denne oppskriften til mye. Den er ikke bare god til å glutenfri å være, men generelt knallgod. Bruk oppskriften for å lage hamburgerbrød. Tilsett 1.5 dl sukker og litt kardemomme for å lage boller eller kanelsnurrer. Bytt ut deler av melet med Semper Grov eller Fiber for å få rundstykker. Følg oppskriften nøye. Deigen skal være litt klissete. Og samler seg ofte når du former den med hendene før steking. Bakes ut som vanlig. Jeg bruker blå Jytte på hendene og strør litt over for at det ikke skal klistre så mye.
Anonym bruker Skrevet 29. april 2017 #3 Skrevet 29. april 2017 Jeg foretrekker helt klart metall fremfor silikon! Anonymkode: 96e2f...bae
ianda Skrevet 29. april 2017 #4 Skrevet 29. april 2017 Til bruk uten papir, silikon former helt klart! Da kan du vrenge rundstykkene ut. På et Stålbrett må du nok smøre godt for å få de ut...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå