Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #1 Skrevet 13. april 2017 Jeg brukte den, jeg.. gjør det noe? Gjorde de ikke sånn "i gamledager"? Og nei, jeg har ikke putta leverposteikniven oppi smøret igjen etter å ha smurt brødskiva. Så det er bare smør oppi der, mulig noen brødsmuler Anonymkode: b4295...c68
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #2 Skrevet 13. april 2017 Kjære vene....ro deg ned!!!!!! Anonymkode: 23366...ebd
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #3 Skrevet 13. april 2017 Den må jo stå på benken, hvis ikke er den steinhard 🙈 Anonymkode: 3eb89...93b
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #4 Skrevet 13. april 2017 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Den må jo stå på benken, hvis ikke er den steinhard 🙈 Anonymkode: 3eb89...93b ikke hele tida, vel vi har 4 grader i kjøleskapet og den er myk der? Anonymkode: b4295...c68
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #5 Skrevet 13. april 2017 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den må jo stå på benken, hvis ikke er den steinhard 🙈 Anonymkode: 3eb89...93b Her står den i kjøleskapet hele tiden, sammen med alt annet smør. Er aldri hardt Anonymkode: 469bd...729
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #6 Skrevet 13. april 2017 bestemoren min har den alltid i skapet. Hun lever fortsatt;) Anonymkode: da4fc...173
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #7 Skrevet 13. april 2017 Herregud. Hender det at dere hysterikere rett og slett SMAKER på maten for å finne ut om den fortsatt duger...? Anonymkode: 6e5ab...c92
the amazing spidermamma Skrevet 13. april 2017 #8 Skrevet 13. april 2017 Med smør smaker og lukter du om det er gammelt. Harskt smør smaker høgg.
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #9 Skrevet 13. april 2017 27 minutter siden, the amazing spidermamma skrev: Med smør smaker og lukter du om det er gammelt. Harskt smør smaker høgg. Harskt smør smaker aldeles ikke høgg, det smaker harskt smør... 😉 Sorry, klarte ikke å dy meg. Bremykt tar overhodet ingen skade av å stå på benken. Får bare litt underlig konsistens. Anonymkode: a0009...18c
Øyne som ser!! Skrevet 13. april 2017 #10 Skrevet 13. april 2017 1 time siden, Anonym bruker skrev: Her står den i kjøleskapet hele tiden, sammen med alt annet smør. Er aldri hardt Anonymkode: 469bd...729 Da må dere ha det altfor varmt i kjøleskapet for mitt blir steinhard og der er der 4 grader.
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #11 Skrevet 13. april 2017 1 minutt siden, Øyne som ser!! skrev: Da må dere ha det altfor varmt i kjøleskapet for mitt blir steinhard og der er der 4 grader. Sju grader er vel anbefalt i kjøleskap, er det ikke? Bremykt trives i alle fall svært godt i mitt kjøleskap. Anonymkode: a0009...18c
Øyne som ser!! Skrevet 13. april 2017 #12 Skrevet 13. april 2017 29 minutter siden, Anonym bruker skrev: Sju grader er vel anbefalt i kjøleskap, er det ikke? Bremykt trives i alle fall svært godt i mitt kjøleskap. Anonymkode: a0009...18c -1 til +4 er anbefalt i ett kjøleskap.
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #13 Skrevet 13. april 2017 9 minutter siden, Øyne som ser!! skrev: -1 til +4 er anbefalt i ett kjøleskap. -1??? Anonymkode: 1f633...313
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #14 Skrevet 13. april 2017 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: -1??? Anonymkode: 1f633...313 Dét er i alle fall feil - det må være +1 til +4 hun mener. Ved -1 blir grønnsaker ødelagt. Agurker, salat og tomater blir vasne og råtner fortere, og poteter får "søtsmak" og kortere holdbarhet. Anonymkode: 6e5ab...c92
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #15 Skrevet 13. april 2017 1 time siden, Øyne som ser!! skrev: Da må dere ha det altfor varmt i kjøleskapet for mitt blir steinhard og der er der 4 grader. Nei, det er så kaldt at grønnsaker får fryseskader hvis det ligger inntil bakveggen Anonymkode: 469bd...729
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #16 Skrevet 13. april 2017 1 time siden, Anonym bruker skrev: Dét er i alle fall feil - det må være +1 til +4 hun mener. Ved -1 blir grønnsaker ødelagt. Agurker, salat og tomater blir vasne og råtner fortere, og poteter får "søtsmak" og kortere holdbarhet. Anonymkode: 6e5ab...c92 Legger du potetene i kjøleskapet? Anonymkode: 09f83...536
Anonym bruker Skrevet 13. april 2017 #17 Skrevet 13. april 2017 Jeg hadde ikke spist det. Jeg er ikke en hysteriker. Men nå er butikken stengt..så kanskje jeg hadde spist det alikevel 😊 Anonymkode: aed0f...725
Anonym bruker Skrevet 14. april 2017 #18 Skrevet 14. april 2017 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Jeg hadde ikke spist det. Jeg er ikke en hysteriker. Men nå er butikken stengt..så kanskje jeg hadde spist det alikevel 😊 Anonymkode: aed0f...725 Du hadde ikke spist det men du er IKKE hysteriker???? Vel utsagnet ditt vitner om noe helt annet. Bremykt er (i følge produsenten) smør og rapsolje va av det tåler ikke å legge fremme? Vi spiser kun meieri smør hjemme og har alltid en pakke liggende på benken. Hvorfor skulle vi ikke det? Den har per dags dato aldri blitt dårlig. Eneste gang vi putter det i kjøleskapet EE enten ved noe bakst der det må være kald smør eller når det er midt på sommeren og solen skinner rett på da smelter den... Anonymkode: 0ef49...6c5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå