Gå til innhold

BREMYKT stod på benken i 2 døgn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg brukte den, jeg.. gjør det noe? Gjorde de ikke sånn "i gamledager"? Og nei, jeg har ikke putta leverposteikniven oppi smøret igjen etter å ha smurt brødskiva. Så det er bare smør oppi der, mulig noen brødsmuler :o

Anonymkode: b4295...c68

Skrevet

Kjære vene....ro deg ned!!!!!!

Anonymkode: 23366...ebd

Skrevet

Den må jo stå på benken, hvis ikke er den steinhard 🙈

Anonymkode: 3eb89...93b

Skrevet
Akkurat nå, Anonym bruker skrev:

Den må jo stå på benken, hvis ikke er den steinhard 🙈

Anonymkode: 3eb89...93b

ikke hele tida, vel :P 

vi har 4 grader i kjøleskapet og den er myk der?

Anonymkode: b4295...c68

Skrevet
9 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Den må jo stå på benken, hvis ikke er den steinhard 🙈

Anonymkode: 3eb89...93b

Her står den i kjøleskapet hele tiden, sammen med alt annet smør. Er aldri hardt

Anonymkode: 469bd...729

Skrevet

bestemoren min har den alltid i skapet. Hun lever fortsatt;)

Anonymkode: da4fc...173

Skrevet

Herregud. Hender det at dere hysterikere rett og slett SMAKER på maten for å finne ut om den fortsatt duger...?

Anonymkode: 6e5ab...c92

Skrevet

Med smør smaker og lukter du om det er gammelt. Harskt smør smaker høgg. 

Skrevet
27 minutter siden, the amazing spidermamma skrev:

Med smør smaker og lukter du om det er gammelt. Harskt smør smaker høgg. 

Harskt smør smaker aldeles ikke høgg, det smaker harskt smør... 😉 Sorry, klarte ikke å dy meg. 

Bremykt tar overhodet ingen skade av å stå på benken. Får bare litt underlig konsistens. 

Anonymkode: a0009...18c

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Her står den i kjøleskapet hele tiden, sammen med alt annet smør. Er aldri hardt

Anonymkode: 469bd...729

Da må dere ha det altfor varmt i kjøleskapet for mitt blir steinhard og der er der 4 grader.

Skrevet
1 minutt siden, Øyne som ser!! skrev:

Da må dere ha det altfor varmt i kjøleskapet for mitt blir steinhard og der er der 4 grader.

Sju grader er vel anbefalt i kjøleskap, er det ikke? Bremykt trives i alle fall svært godt i mitt kjøleskap.

Anonymkode: a0009...18c

Skrevet
29 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Sju grader er vel anbefalt i kjøleskap, er det ikke? Bremykt trives i alle fall svært godt i mitt kjøleskap.

Anonymkode: a0009...18c

-1 til +4 er anbefalt i ett kjøleskap.

Skrevet
9 minutter siden, Øyne som ser!! skrev:

-1 til +4 er anbefalt i ett kjøleskap.

-1???

Anonymkode: 1f633...313

Skrevet
6 minutter siden, Anonym bruker skrev:

-1???

Anonymkode: 1f633...313

Dét er i alle fall feil - det må være +1 til +4 hun mener. Ved -1 blir grønnsaker ødelagt. Agurker, salat og tomater blir vasne og råtner fortere, og poteter får "søtsmak" og kortere holdbarhet.

Anonymkode: 6e5ab...c92

Skrevet
1 time siden, Øyne som ser!! skrev:

Da må dere ha det altfor varmt i kjøleskapet for mitt blir steinhard og der er der 4 grader.

Nei, det er så kaldt at grønnsaker får fryseskader hvis det ligger inntil bakveggen

Anonymkode: 469bd...729

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Dét er i alle fall feil - det må være +1 til +4 hun mener. Ved -1 blir grønnsaker ødelagt. Agurker, salat og tomater blir vasne og råtner fortere, og poteter får "søtsmak" og kortere holdbarhet.

Anonymkode: 6e5ab...c92

Legger du potetene i kjøleskapet?

Anonymkode: 09f83...536

Skrevet

Jeg hadde ikke spist det. Jeg er ikke en hysteriker. Men nå er butikken stengt..så kanskje jeg hadde spist det alikevel 😊

Anonymkode: aed0f...725

Skrevet
3 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg hadde ikke spist det. Jeg er ikke en hysteriker. Men nå er butikken stengt..så kanskje jeg hadde spist det alikevel 😊

Anonymkode: aed0f...725

Du hadde ikke spist det men du er IKKE hysteriker???? Vel utsagnet ditt vitner om noe helt annet. Bremykt er (i følge produsenten) smør og rapsolje va av det tåler ikke å legge fremme? Vi spiser kun meieri smør hjemme og har alltid en pakke liggende på benken. Hvorfor skulle vi ikke det? Den har per dags dato aldri blitt dårlig.  Eneste gang vi putter det i kjøleskapet EE enten ved noe bakst der det må være kald smør eller når det er midt på sommeren og solen skinner rett på da smelter den...

Anonymkode: 0ef49...6c5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...