Anonym bruker Skrevet 26. februar 2017 #1 Skrevet 26. februar 2017 Jeg har prøvd å lage cafe sting kaken å det så ut som alt gikk bra,kaken var høy og fin i ovnen. Når den skulle vært ferdig stikket jeg en gaffel i den for å se om den var ferdig,å da kolapser hele kaken å blir til ca halvparten. Hva kommer dette av? Anonymous poster hash: fcfe4...a3a
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2017 #2 Skrevet 26. februar 2017 Jeg har prøvd å lage cafe sting kaken å det så ut som alt gikk bra,kaken var høy og fin i ovnen. Når den skulle vært ferdig stikket jeg en gaffel i den for å se om den var ferdig,å da kolapser hele kaken å blir til ca halvparten. Hva kommer dette av? Anonymous poster hash: fcfe4...a3a Ikke stikk en gaffel i den. Ikke åpne ovnsdøra før den er ferdig. Stek den lenge, du ser om den er ferdig eller ikke. Tar du den ut for tidlig ødelegger du den. Anonymous poster hash: 1d855...3e5
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2017 #3 Skrevet 26. februar 2017 Åpnet kun en gang å det var når kaken skulle være ferdig. Anonymous poster hash: fcfe4...a3a
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2017 #4 Skrevet 26. februar 2017 En gaffel? Du må bruke en kakenål, eller til nød et grillspyd, ihvertfall en tynn tynn pinne, ikke en gaffel. Anonymous poster hash: 3b786...f82
Anonym bruker Skrevet 26. februar 2017 #5 Skrevet 26. februar 2017 Det samme skjedde meg! Jeg måtte lage ny. Steikte den litt lenger på litt svakere varme. Da gikk det fint 😊 Anonymous poster hash: 6c37c...81b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå