Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #1 Skrevet 21. februar 2017 Jeg glemte og legge kjøttdeigen vi kjøpte i går i fryseren og den har ligget i en pose på kjøkkenet i natt. Er den da blitt dårlig eller kan jg bare fryse den nå 😬?? Anonymous poster hash: b5f74...f1b
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #2 Skrevet 21. februar 2017 Jeg er egentlig veldig motstander av å kaste mat, men denne hadde jeg kastet, tror jeg.. Anonymous poster hash: c4410...4aa
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #3 Skrevet 21. februar 2017 Den er nok dårlig Med mindre dere har 5 varmegrader på kjøkkenet Ville ikke tatt sjansen på matforgiftning.. 8 timer + er ganske lenge for en kjøttdeig i romtemperatur, det er ofte mye rart i kjøttdeig også... Anonymous poster hash: 5c01a...976
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #4 Skrevet 21. februar 2017 Kast den. Det er ikke bra når den har ligget i romtemperatur i hele natt Anonymous poster hash: 0e170...1d7
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #5 Skrevet 21. februar 2017 Nei, nå er den tint, så du skal verken fryse eller kaste den, men steke den. Anonymous poster hash: 70637...2b1
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #6 Skrevet 21. februar 2017 Vent, var den kjøpt frossen eller rå? Anonymous poster hash: 70637...2b1
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #7 Skrevet 21. februar 2017 Nei, nå er den tint, så du skal verken fryse eller kaste den, men steke den. Anonymous poster hash: 70637...2b1 Den har jo vært tint i kjempemange timer. Er nesten garantert masse giftstoffer i den. Anonymous poster hash: 5c01a...976
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #8 Skrevet 21. februar 2017 Kast .ikke ta sjansen.kostet ikke allverdens med en ny pakke Anonymous poster hash: 3bfb3...a0c
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #9 Skrevet 21. februar 2017 Nei, nå er den tint, så du skal verken fryse eller kaste den, men steke den. Anonymous poster hash: 70637...2b1 Den var tint når jg kjøpte den,må jg steke den for det?? HI Anonymous poster hash: b5f74...f1b
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #10 Skrevet 21. februar 2017 Den var tint når jg kjøpte den,må jg steke den for det?? HI Anonymous poster hash: b5f74...f1b Ikke stek den, kast den Anonymous poster hash: 0e170...1d7
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #11 Skrevet 21. februar 2017 Når den er forsegla er det ingen problem. Stek den du. Anonymous poster hash: fd034...6c4
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #13 Skrevet 21. februar 2017 Glemte 8 om morgon var den ute av kjøleskapet mitt og steikte den 23 tiden. Skal jeg kaste den da ? Vart ikkje dårlig og sitter og skriver her inne enda. Anonymous poster hash: fd034...6c4
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 21. februar 2017 #14 Skrevet 21. februar 2017 Bruk nesa... Åpne og lukt.
Lady lovely locks Skrevet 21. februar 2017 #15 Skrevet 21. februar 2017 Jeg jobber i bhg. Der er vi på lagt å kaste all mat som er ute av kjøleskapet i mere en 2 timer av gangen. Pålegg fra mattilsynet
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #16 Skrevet 21. februar 2017 Glemte 8 om morgon var den ute av kjøleskapet mitt og steikte den 23 tiden. Skal jeg kaste den da ? Vart ikkje dårlig og sitter og skriver her inne enda. Anonymous poster hash: fd034...6c4 Nei, da kan du jo anbefale alle andre å spise kjøttdeig som har stått i 20+ i 15 timer, du! Og dersom man spiser rakfisk hver 4. uke hele svangerskapet, og det har gått bra, kan man vel bare anbefale det til alle gravide først som sist.... Eller ikke Anonymous poster hash: 5c01a...976
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2017 #17 Skrevet 21. februar 2017 Den var tint når jg kjøpte den,må jg steke den for det?? HI Anonymous poster hash: b5f74...f1b Nei, jeg misforsto. Kast den. Anonymous poster hash: 70637...2b1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå