Anonym bruker Skrevet 6. februar 2017 #1 Skrevet 6. februar 2017 Og hva er best å bruke? Kokesjokolade eller melkesjokolade? Anonymous poster hash: 773b1...05a
Anonym bruker Skrevet 7. februar 2017 #2 Skrevet 7. februar 2017 Syntes mørk er best å bruke, har pleid å ha litt fløte i og da blir den jo litt mildere i smaken. Har pleid å hatt sjokolade fondue, og gikk alltid mindre sjokolade enn jeg trodde😊 Anonymous poster hash: e5ea8...267
Anonym bruker Skrevet 7. februar 2017 #3 Skrevet 7. februar 2017 Så på nett at det ble brukt fløte å ja... stivner kanskje ikke så fort igjen da... Men hvor mye trenger jeg? 😂 Anonymous poster hash: 773b1...05a
Iiiiik Skrevet 7. februar 2017 #4 Skrevet 7. februar 2017 Det spørs hvordan du skal smelte den. Jeg har en sjokoladefontene, til den trenges det mye sjokolade for å holde det i bevegelse. Til 10 jenter ville jeg begynt med 300 g, og så heller fylt på med mer hvis det går fort unna.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå