Anonym bruker Skrevet 1. februar 2017 #1 Skrevet 1. februar 2017 Noen forslag? Hva holder deg bra over natta og på morgenen dagen etter i kjøleskap? Er det mulig å skjære opp avokado i biter kvelden før eller blir den dårlig og brun etter så mange timer? Vil ha noe mer spennende enn grønn salat, agurk, tomat, paprika, mais og slikt. Anonymous poster hash: be8cd...92d
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2017 #2 Skrevet 1. februar 2017 Idag hadde jeg: hjertesalat, paprika, agurk, løk, cherrytomat, bogskinke, avokado, jordbær og apetina classic. Fortsatt fresht til lunch idag. Lagde igår kveld. Oppbevart i kjøleskap. Anonymous poster hash: 664a2...c88
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2017 #3 Skrevet 1. februar 2017 Lag salaten kvelden før og ha den lagvis i et norgesglass. Avokado holder seg utmerket hvis du blander den med en antioksidant, feks presser en lime over avokadoen:) http://www.godt.no/#!/artikkel/23438057/unngaa-vassen-lunsjsalat-med-disse-oppskriftene Anonymous poster hash: 9b466...00c
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2017 #4 Skrevet 1. februar 2017 Jeg foretrekker ofte å bruke en tredelt matboks, så jeg kan dele mattypene litt. Og har en liten boks i lokket til dressing. Jeg bruker alt mulig i salat .Kylling, reker, søtpaprika, ost, squash, pasta, nudler, druer, valnøtter, vårløk, agurk, blomkål, sukkerter, reven gulrot, kjøttboller Anonymous poster hash: f805b...0b1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå