MaiBaby13 Skrevet 20. januar 2017 #1 Skrevet 20. januar 2017 Spiste 2 biter potet i dag - var kokt i går og lagt i romtemperatur til i dag, så stekt i dag. Kan dette gi listeria eller toxoplasmose? Spiste ikke skallet. Ble plutselig så usikker!!
Anonym bruker Skrevet 20. januar 2017 #2 Skrevet 20. januar 2017 Ja nå er det over og ut Anonymous poster hash: 2d03c...4bd
Anonym bruker Skrevet 20. januar 2017 #3 Skrevet 20. januar 2017 Ja nå er det over og ut Anonymous poster hash: 2d03c...4bd Hahaha Anonymous poster hash: 72025...c8e
Anonym bruker Skrevet 20. januar 2017 #4 Skrevet 20. januar 2017 Spiste 2 biter potet i dag - var kokt i går og lagt i romtemperatur til i dag, så stekt i dag. Kan dette gi listeria eller toxoplasmose? Spiste ikke skallet. Ble plutselig så usikker!! Det går nok helt fint. Gjort det samme mange ganger i mine graviditeter også. Anonymous poster hash: 8e473...ed2
MaiBaby13 Skrevet 20. januar 2017 Forfatter #5 Skrevet 20. januar 2017 Det går nok helt fint. Gjort det samme mange ganger i mine graviditeter også. Anonymous poster hash: 8e473...ed2 Takk for svar - ja jeg tenker jo at det går fint iom. at det var så lite og det ble stekt. Men man tar jo sine forhåndsregler som gravid toxoplasma og listeria er vel særlig kjøtt/ ost etc.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå