Anonym bruker Skrevet 7. januar 2017 #1 Skrevet 7. januar 2017 Gryterett? Anonymous poster hash: 38d4f...3ed
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2017 #2 Skrevet 7. januar 2017 Nei den kan du ikke bruke. Anonymous poster hash: bf864...bf6
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2017 #3 Skrevet 7. januar 2017 Her skjer det ofte at nettopp sånne ting blir stående ute på benken et døgn her hos oss, går heelt fint å bruke :-) eneste vi er utrolig forsiktige med å la stå er ris, pga det ikke tar mange timene i romtemp før det kan oppstå farlige bakterier. (og ting med melk/fløte i, kan fort bli surt, men det skjer stadig vekk likevel. Ingen av oss har blitt syke og maten smaker like bra) :-) Anonymous poster hash: 04f25...9b3
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2017 #4 Skrevet 8. januar 2017 Hva lukter det av den, da? Bruk huet og nesa, så vet du om maten kan spises. Kraft er ganske salt. Det gror lite bakterier i salte matvarer. Anonymous poster hash: 08d15...f21
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2017 #5 Skrevet 8. januar 2017 Min mor har alltid latt kraft stå på benken over natten til avkjøling. Anonymous poster hash: 2b86d...796
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2017 #6 Skrevet 8. januar 2017 Kok den! Ikke bare varme den opp, men la den boble så er det ingen bakterier igjen. Anonymous poster hash: a59ca...bcc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå