Gå til innhold

Glemt kokt kraft på benken i natt! Farlig å bruke denne i


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gryterett?

 

Anonymous poster hash: 38d4f...3ed

Fortsetter under...

Skrevet

Nei den kan du ikke bruke.

 

Anonymous poster hash: bf864...bf6

Skrevet

Her skjer det ofte at nettopp sånne ting blir stående ute på benken et døgn her hos oss, går heelt fint å bruke :-) eneste vi er utrolig forsiktige med å la stå er ris, pga det ikke tar mange timene i romtemp før det kan oppstå farlige bakterier. (og ting med melk/fløte i, kan fort bli surt, men det skjer stadig vekk likevel. Ingen av oss har blitt syke og maten smaker like bra) :-)

 

Anonymous poster hash: 04f25...9b3

Skrevet

Hva lukter det av den, da? Bruk huet og nesa, så vet du om maten kan spises.

 

Kraft er ganske salt. Det gror lite bakterier i salte matvarer.

 

Anonymous poster hash: 08d15...f21

Skrevet

Min mor har alltid latt kraft stå på benken over natten til avkjøling.

 

Anonymous poster hash: 2b86d...796

Skrevet

Kok den!

Ikke bare varme den opp, men la den boble så er det ingen bakterier igjen.

 

Anonymous poster hash: a59ca...bcc

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...