Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #1 Skrevet 1. januar 2017 Vil du dele din beste oppskrift? Så kan vi inspirere hverandre med enkle hverdagsretter 😊 Her kommer mitt bidrag. Alltid fått masse skryt for denne, og blir aldri lei. En god suppe med mye smak. Kyllingsuppe (4 pers): 1 boks creme fraiche 2 kyll.filet 1 l vann 3 kyll.buljong 1 purreløk 1 paprika 1 boks mais 2 ts karri Litt chilikrydder 2-3 ts paprikakrydder Kok opp 2 kyll.filet i 1 l vann med 3 kyll.buljing. Tilsett 1 boks creme fraiche. Ny panne: Snitt purreløk og paprika. Surres i litt olje, tilsett en boks mais. Krydre. Ha dette i suppa og smak til med salt og pepper :-) Anonymous poster hash: 4979c...efa
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #2 Skrevet 1. januar 2017 Takk for oppskrift 😘 Ikke min oppskrift da. Men dette er de beste vårrullene jeg lager. Tilsetter dobbelt av krydderet og østerssausen. http://asiatenmat.no/index.php?option=com_content&view=article&id=109&Itemid=99 Anonymous poster hash: d2114...01f
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #3 Skrevet 1. januar 2017 Selv takk! Har aldri prøvd meg på vårruller selv, men jeg eelsker det 😊 Kanskje jeg må prøve meg denne uka 😉 Hi Anonymous poster hash: 4979c...efa
Frøken_fjong Skrevet 1. januar 2017 #4 Skrevet 1. januar 2017 Selv takk! Har aldri prøvd meg på vårruller selv, men jeg eelsker det 😊 Kanskje jeg må prøve meg denne uka 😉 Hi Anonymous poster hash: 4979c...efa Det er veldig enkelt å lage. Selv 10 åringen i huset lager det her i huset ☺️
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #5 Skrevet 1. januar 2017 Enkelt og godt : Shepherds pie Kjøttdeig Potetmos Valgfri kjøttsaus Løk Hvitløk Grønnsaker du liker, blandes i kjøttet Ost på toppen Bruk en ildfast form hvor du tar kjøtt i bunn og potetmos over. Ost på toppen. Gratineres til osten er klar, kanskje 200 grader i 30 min Anonymous poster hash: 74810...a22
MammantilNurket Skrevet 1. januar 2017 #6 Skrevet 1. januar 2017 (endret) Dette er Kjærestens favoritt: Ceviche Funker både som hovedrett og forrett. Press saften av 4-5 lime (legg limen i microbølgeovnen i 30 sek.før du presser dem så får du ut masse saft). Kutt opp salmalaks i centimeterstore terninger og legg dem til marinering i limesaften. Bergen 200-250 gram fisk per person hvis du serverer den som hovedrett. Limesaften skal dekke fisken. Lag rikelig - folk spiser mye av denne retten. Finhakk: rødløk (beregner 1/2 løk per pers) røde chilli (beregner 1/2 chilli per pers) vårløk (beregner 1 vårløk per pers) Kutt i terninger: Avocado (beregner 1-1,5 per pers litt avhengig av størrelsen) Mango (beregner 1/2 per pers) Bland alt bortsett fra fisken. Tøm fisken i et dørslag og la den renne av. Vend fisken forsiktig inn i frukt/grønnsakene. Tør inn litt god olivenolje. Topp med rikelig finhakket bladpersille eller koreander, maldonsalt og pepper. Endret 1. januar 2017 av MammantilNurket
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #7 Skrevet 1. januar 2017 Vil du dele din beste oppskrift? Så kan vi inspirere hverandre med enkle hverdagsretter Her kommer mitt bidrag. Alltid fått masse skryt for denne, og blir aldri lei. En god suppe med mye smak. Kyllingsuppe (4 pers): 1 boks creme fraiche 2 kyll.filet 1 l vann 3 kyll.buljong 1 purreløk 1 paprika 1 boks mais 2 ts karri Litt chilikrydder 2-3 ts paprikakrydder Kok opp 2 kyll.filet i 1 l vann med 3 kyll.buljing. Tilsett 1 boks creme fraiche. Ny panne: Snitt purreløk og paprika. Surres i litt olje, tilsett en boks mais. Krydre. Ha dette i suppa og smak til med salt og pepper :-) Anonymous poster hash: 4979c...efa Denne tok jeg bilde av, så god ut :-)) Men steker du ikke kyllingfileten først? Bare deler opp og legger oppi kjelen? Og blir ikke creme fraichen oppløst i klipper i vannet? Eller får jeg helt feil bilde i hodet? Anonymous poster hash: f0e3f...9d9
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #8 Skrevet 1. januar 2017 Klumper, ikke klipper Anonymous poster hash: f0e3f...9d9
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #9 Skrevet 1. januar 2017 Takk for middagstips! Den siste så spesielt spennende ut. Gleder meg til å prøve Til deg som spurte ang. suppa: kyllfileten skal ikke stekes, bare kokes. Skjær den i små biter ;-) Kokt kylling er veldig godt, altså. Blir mørt og godt kjøtt. Creme fraichen klumper seg ikke om du bruker visp ;-) lykle til! Hi Anonymous poster hash: 4979c...efa
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #10 Skrevet 2. januar 2017 Vil du dele din beste oppskrift? Så kan vi inspirere hverandre med enkle hverdagsretter Her kommer mitt bidrag. Alltid fått masse skryt for denne, og blir aldri lei. En god suppe med mye smak. Kyllingsuppe (4 pers): 1 boks creme fraiche 2 kyll.filet 1 l vann 3 kyll.buljong 1 purreløk 1 paprika 1 boks mais 2 ts karri Litt chilikrydder 2-3 ts paprikakrydder Kok opp 2 kyll.filet i 1 l vann med 3 kyll.buljing. Tilsett 1 boks creme fraiche. Ny panne: Snitt purreløk og paprika. Surres i litt olje, tilsett en boks mais. Krydre. Ha dette i suppa og smak til med salt og pepper :-) Anonymous poster hash: 4979c...efa Høres god ut Anonymous poster hash: 9ccb4...842
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #11 Skrevet 2. januar 2017 Høres god ut Anonymous poster hash: 9ccb4...842 Enig, fin tråd! Anonymous poster hash: dea75...f37
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #12 Skrevet 2. januar 2017 Noen flere? 😊 *dytt* Anonymous poster hash: 4979c...efa
Lykke~liten Skrevet 2. januar 2017 #13 Skrevet 2. januar 2017 http://trinesmatblogg.no/2013/12/10/hjemmelaget-tomatsuppe-2/ Denne tomatsuppen lager jeg ofte!! Bare at jeg ikke har egg, men bruker krutonger og moserellaost. Frisk basilikum på toppen. Rømme hvis man liker det til. Kjempe GOD! Obs: tilpass chili etter barna. Har blitt litt sterk noen ganger her, men jeg tar alltid litt mer av alt som står i oppskriften 🙈
Iselilja Skrevet 2. januar 2017 #14 Skrevet 2. januar 2017 Dette er Kjærestens favoritt: Ceviche Funker både som hovedrett og forrett. Press saften av 4-5 lime (legg limen i microbølgeovnen i 30 sek.før du presser dem så får du ut masse saft). Kutt opp salmalaks i centimeterstore terninger og legg dem til marinering i limesaften. Bergen 200-250 gram fisk per person hvis du serverer den som hovedrett. Limesaften skal dekke fisken. Lag rikelig - folk spiser mye av denne retten. Finhakk: rødløk (beregner 1/2 løk per pers) røde chilli (beregner 1/2 chilli per pers) vårløk (beregner 1 vårløk per pers) Kutt i terninger: Avocado (beregner 1-1,5 per pers litt avhengig av størrelsen) Mango (beregner 1/2 per pers) Bland alt bortsett fra fisken. Tøm fisken i et dørslag og la den renne av. Vend fisken forsiktig inn i frukt/grønnsakene. Tør inn litt god olivenolje. Topp med rikelig finhakket bladpersille eller koreander, maldonsalt og pepper. Det hørtes nydelig ut! Har ofte laks med mangosalsa, men dette virker som en fin variasjon😃
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #15 Skrevet 2. januar 2017 Salmalaks bør man styre unna som gravid, ikke sant? Får prøve den når bebis er ute 😊 Anonymous poster hash: 4979c...efa
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #16 Skrevet 2. januar 2017 Salmalaks bør man styre unna som gravid, ikke sant? Får prøve den når bebis er ute 😊 Anonymous poster hash: 4979c...efa Nei, ikke noen problem Anonymous poster hash: dea75...f37
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #17 Skrevet 2. januar 2017 Ååå, så jeg kan spise salmalaks selv om jeg er gravid? Herlig takk for svar Anonymous poster hash: 4979c...efa
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #18 Skrevet 2. januar 2017 http://www.miasmat.no/drommekylling/ Anonymous poster hash: b5dc0...21f
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #19 Skrevet 2. januar 2017 Ååå, så jeg kan spise salmalaks selv om jeg er gravid? Herlig takk for svar Anonymous poster hash: 4979c...efa Jepp👍 Anonymous poster hash: dea75...f37
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #20 Skrevet 2. januar 2017 Vil du dele din beste oppskrift? Så kan vi inspirere hverandre med enkle hverdagsretter 😊 Her kommer mitt bidrag. Alltid fått masse skryt for denne, og blir aldri lei. En god suppe med mye smak. Kyllingsuppe (4 pers): 1 boks creme fraiche 2 kyll.filet 1 l vann 3 kyll.buljong 1 purreløk 1 paprika 1 boks mais 2 ts karri Litt chilikrydder 2-3 ts paprikakrydder Kok opp 2 kyll.filet i 1 l vann med 3 kyll.buljing. Tilsett 1 boks creme fraiche. Ny panne: Snitt purreløk og paprika. Surres i litt olje, tilsett en boks mais. Krydre. Ha dette i suppa og smak til med salt og pepper :-) Anonymous poster hash: 4979c...efa Denne skal jeg prøve i dag:-) Anonymous poster hash: dea75...f37
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #21 Skrevet 2. januar 2017 Kok opp vann. Ta kjelen av platen og sleng et par wienerpølser fra gilde oppi. Ta de ut etter 5 min og legg de på ei lompe. En stripe ketchup og en med sennep. Rull sammen. Nyyyyyt Anonymous poster hash: 4ffc4...f88
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #22 Skrevet 2. januar 2017 Haha 🙈 Anonymous poster hash: 4979c...efa
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #23 Skrevet 2. januar 2017 Jeg lager ofte varianter av denne: http://www.honning.no/laksesalat-med-avocado-epler-og-honningyoghurt Grei middag å ha klar når familien spiser på ulike tider pga trening, kveldsvakter etc. Jeg pleier å droppe sitron-olje og rosiner. Anonymous poster hash: 18da0...578
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #24 Skrevet 2. januar 2017 Spennende:) Anonymous poster hash: 4979c...efa
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2017 #25 Skrevet 2. januar 2017 Er veldig spennende 😂 Anonymous poster hash: 4ffc4...f88
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå