Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #1 Skrevet 31. desember 2016 Anonymous poster hash: 33d8d...455
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #2 Skrevet 31. desember 2016 På en ris i ovnen. Ha en plate med foile under. Stek på 175 grader en stund, hvor lenge kommer an på tykkelsen på kotelettene. Ikke stek de for lenge fordi da blir de seige. Jeg pleier ikke å krydre sommerkoteletter men kryddrer andre koteletter. Kryddre om du vil Anonymous poster hash: 54016...d4a
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #3 Skrevet 31. desember 2016 En tidligere eks av meg var ikke spesielt god på å lage mat, men kotelettene han laget likte til og med jeg (som ikke er særlig glad i svinekjøtt). Han krydret dem, stekte dem på hver side i stekepannen før han la dem inn i en stekepose og inn i stekeovnen. Tror ikke det var så høy temperatur i ovnen, for han sa de ble bedre om de fikk stå lenger på lavere temperatur. Anonymous poster hash: 9c1fe...c1b
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #4 Skrevet 31. desember 2016 Masse krydder, på langpanne i stekeovnen, legger noen skjer vann på den også. 80 -100 grader noen timer, setter på grill litt rett før servering så de blir sprø. Anonymous poster hash: 8d61f...7de
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #5 Skrevet 31. desember 2016 I crockpot. 6-8 timer. Blir nydelige, møre koteletter. Anonymous poster hash: cd107...d7a
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #6 Skrevet 31. desember 2016 På en ris i ovnen. Ha en plate med foile under. Stek på 175 grader en stund, hvor lenge kommer an på tykkelsen på kotelettene. Ikke stek de for lenge fordi da blir de seige. Jeg pleier ikke å krydre sommerkoteletter men kryddrer andre koteletter. Kryddre om du vil Anonymous poster hash: 54016...d4a Du steker de ikke i stekepanne noe først? Hi Anonymous poster hash: 33d8d...455
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #7 Skrevet 31. desember 2016 I crockpot. 6-8 timer. Blir nydelige, møre koteletter. Anonymous poster hash: cd107...d7a Har ikke crockpot Hi Anonymous poster hash: 33d8d...455
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #8 Skrevet 1. januar 2017 Krydre de etter smak, legg de i stekepose uten å brune de først. Stekes på 100-150grader i 2-3t. Øk gradene hver time. Garantert møre kottiser! Anonymous poster hash: be003...0c7
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #9 Skrevet 1. januar 2017 Tusen takk for svar Noen flere? Anonymous poster hash: 33d8d...455
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #10 Skrevet 1. januar 2017 Jeg bruker en god oppskrift som gir møre koteletter. Legg nakkekoteletter i en ildfast form, så rører du sammen en blanding av en boks creme fraishe, 1 pk kremfløte og en halv flaske kikoman (bruker den grønne med mindre salt) og heller over kotelettene. Inn i ovnen på 175 grader i 1 1/2 time. Serveres med ris og brokkoli. Anonymous poster hash: 15190...949
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå