Gå til innhold

Hvordan steker jeg koteletter så de blir gode og møre? U/T


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: 33d8d...455

Skrevet

På en ris i ovnen. Ha en plate med foile under. Stek på 175 grader en stund, hvor lenge kommer an på tykkelsen på kotelettene. Ikke stek de for lenge fordi da blir de seige. Jeg pleier ikke å krydre sommerkoteletter men kryddrer andre koteletter. Kryddre om du vil :)

 

Anonymous poster hash: 54016...d4a

Skrevet

En tidligere eks av meg var ikke spesielt god på å lage mat, men kotelettene han laget likte til og med jeg (som ikke er særlig glad i svinekjøtt).

 

Han krydret dem, stekte dem på hver side i stekepannen før han la dem inn i en stekepose og inn i stekeovnen. Tror ikke det var så høy temperatur i ovnen, for han sa de ble bedre om de fikk stå lenger på lavere temperatur.



Anonymous poster hash: 9c1fe...c1b
Skrevet

Masse krydder, på langpanne i stekeovnen, legger noen skjer vann på den også. 80 -100 grader noen timer, setter på grill litt rett før servering så de blir sprø.

 

Anonymous poster hash: 8d61f...7de

Skrevet

I crockpot. 6-8 timer. Blir nydelige, møre koteletter.

 

Anonymous poster hash: cd107...d7a

Skrevet

På en ris i ovnen. Ha en plate med foile under. Stek på 175 grader en stund, hvor lenge kommer an på tykkelsen på kotelettene. Ikke stek de for lenge fordi da blir de seige. Jeg pleier ikke å krydre sommerkoteletter men kryddrer andre koteletter. Kryddre om du vil :)

 

Anonymous poster hash: 54016...d4a

Du steker de ikke i stekepanne noe først?

Hi

 

Anonymous poster hash: 33d8d...455

Skrevet

I crockpot. 6-8 timer. Blir nydelige, møre koteletter.

 

Anonymous poster hash: cd107...d7a

Har ikke crockpot :(

Hi

 

Anonymous poster hash: 33d8d...455

Skrevet

Krydre de etter smak, legg de i stekepose uten å brune de først. Stekes på 100-150grader i 2-3t. Øk gradene hver time. Garantert møre kottiser!

 

Anonymous poster hash: be003...0c7

Skrevet

Tusen takk for svar :) Noen flere?



Anonymous poster hash: 33d8d...455
Skrevet

Jeg bruker en god oppskrift som gir møre koteletter. Legg nakkekoteletter i en ildfast form, så rører du sammen en blanding av en boks creme fraishe, 1 pk kremfløte og en halv flaske kikoman (bruker den grønne med mindre salt) og heller over kotelettene. Inn i ovnen på 175 grader i 1 1/2 time. Serveres med ris og brokkoli.

 

Anonymous poster hash: 15190...949

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...