Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #1 Skrevet 31. desember 2016 Ligger klar i kjøleskap, biter på 150gram. Hvor lenge steker du for best resultat? Har ikke tempmåler, ønsker å få de gjennomstekt. Takk for tips og riktig godt nytt år! Anonymous poster hash: c0760...84a
Venter-kanskje-nr-7 Skrevet 31. desember 2016 #2 Skrevet 31. desember 2016 Jeg steker kjapt i stekepanne på begge sider. Så pakker jeg inn i folie , krydrer og legger i smør, også inn i stekovnen .
Venter-kanskje-nr-7 Skrevet 31. desember 2016 #3 Skrevet 31. desember 2016 Jeg steker kjapt i stekepanne på begge sider. Så pakker jeg inn i folie , krydrer og legger i smør, også inn i stekovnen . Så nå det var biter på 150. Jeg har kun stekt hel.
MammantilNurket Skrevet 31. desember 2016 #4 Skrevet 31. desember 2016 Hvorfor vil du ha de gjennomstekt??
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #5 Skrevet 31. desember 2016 Jeg steker kjapt i stekepanne på begge sider. Så pakker jeg inn i folie , krydrer og legger i smør, også inn i stekovnen . Jeg skal også lage (hel) ytrefilet og har lite erfaring. Hvor mange grader skal den stekes på og hvor lenge? Anonymous poster hash: cb7d0...0c1
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #6 Skrevet 31. desember 2016 Ligger klar i kjøleskap, biter på 150gram. Hvor lenge steker du for best resultat? Har ikke tempmåler, ønsker å få de gjennomstekt. Takk for tips og riktig godt nytt år! Anonymous poster hash: c0760...84a Spørs jo hvordan gjestene liker kjøttet. Dette ville jeg spurt om, det tar uansett såpass kort tid å steke dem, maks ti minutter. Jeg liker f.eks ikke gjennomstekt biff, jeg vil ha den medium. Gubben liker den medium minus, og pappa f.eks vil gjerne ha den ihjelstekt. Anonymous poster hash: 7b707...7f2
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #7 Skrevet 31. desember 2016 og ta bitene for all del ut av kjøleskapet minst en time før steking.. de skal være romtemperert når du slenger dem i panna. Anonymous poster hash: 7b707...7f2
Gjest Hercule Poirot Skrevet 31. desember 2016 #8 Skrevet 31. desember 2016 Du må i alle fall straks ta dem ut av kjøleskapet! Kjøttet bør ha romtemperatur før du steker det.
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #9 Skrevet 31. desember 2016 Er det svin eller storfe kjøtt? Anonymous poster hash: c64d7...3b7
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #10 Skrevet 31. desember 2016 Det var storfe. Liker ikke "blodig" biff, vi var kun to stk som skulle spise. Hadde for varm panne, og endte med å dele opp hele greia i små biter. smakte godt, men bittelitt tørt i kantene. Blir langsteking på lav temp neste gang Anonymous poster hash: c0760...84a
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #11 Skrevet 31. desember 2016 Hvorfor vil du ha de gjennomstekt?? For et merkelig spørsmål. Antagelig er det fordi hun liker det sånn. Anonymous poster hash: 6a606...f81
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #12 Skrevet 31. desember 2016 Var pannen til smøret er brunt. Legg på romtemperert biff. Stek på en side til du begynner å se den svetter ut, stek andre siden. Trykk forsiktig med gaffelen, den er ferdig når den har litt fjøring. Høy varme hele tiden. Anonymous poster hash: e8536...0ea
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #13 Skrevet 31. desember 2016 Viktig å ikke ha for tynne biter. Anonymous poster hash: e8536...0ea
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2016 #14 Skrevet 31. desember 2016 Var pannen til smøret er brunt. Legg på romtemperert biff. Stek på en side til du begynner å se den svetter ut, stek andre siden. Trykk forsiktig med gaffelen, den er ferdig når den har litt fjøring. Høy varme hele tiden. Anonymous poster hash: e8536...0ea Takk! Men hvor høyt er høy varme? Min går fra 0-12, og jeg hadde plata på mellom 9-10. De ble ganske raskt sorte. og helt rå inni, derfor måtte jeg dele opp mye og senke varmen. Anonymous poster hash: c0760...84a
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #15 Skrevet 1. januar 2017 Ha på endel margarin, vår går til 9. Og vi steker på 9. Anonymous poster hash: e8536...0ea
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #16 Skrevet 1. januar 2017 Brune kjøttet fra begge sider på sterk varme (den må ha stekeskorpe, dvs løsne lett når du snur). Så inn i ovnen ved 100 grader i 10-15 min. avhengig av hvordan du liker kjøttet. Et digital steketermometer koster en hundrelapp og enhvert kjøkken burde være utstyrt med en. Anonymous poster hash: f4035...37b
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #17 Skrevet 1. januar 2017 Takk for tips. Mulig det ikke blir så lenge til neste gang jeg prøver. Og kjøper inn steketermometer innen den tid Anonymous poster hash: c0760...84a
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #18 Skrevet 1. januar 2017 Det er nesten umulig å steke biff gjennomstekt og at det smaker godt. Det vil nesten alltid bli for tørt og ofte svidd utenpå. Mye lettere å få det godt hvis du steker dem medium. Anonymous poster hash: 062f3...5d6
MammantilNurket Skrevet 1. januar 2017 #19 Skrevet 1. januar 2017 For et merkelig spørsmål. Antagelig er det fordi hun liker det sånn. Anonymous poster hash: 6a606...f81 Skosåle?
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2017 #20 Skrevet 1. januar 2017 Jeg synes ikke blodet er godt, også blir det seigt. Gjennomstekt er, for meg, enklere å tygge også smaker det bedre. Anonymous poster hash: c0760...84a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå