Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #1 Skrevet 29. desember 2016 Kan jeg legge en fryst ribbe til tining i kjøleskapet (3 grader) til i morgen? Skal stekes i morgen. Den blir ikke sur/ødelagt pga det? Anonymous poster hash: 67136...1d8
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 29. desember 2016 #2 Skrevet 29. desember 2016 (endret) Da vil den ikke tine tidsnok. Du bør ta den ut av kjøleskapet en stund før du steker den i morgen. Egentlig burde du ha tinet den for tre dager siden, krydret den i går eller i dag og stekt den i morgen. Endret 29. desember 2016 av Lektor Doppler med tillegg
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #3 Skrevet 29. desember 2016 Da vil den ikke tine tidsnok. Du bør ta den ut av kjøleskapet en stund før du steker den i morgen. Egentlig burde du ha tinet den for tre dager siden, krydret den i går eller i dag og stekt den i morgen. Kan jeg tine den i kjøleskapet frem til i morgen tidlig? Også tine den på benken i noen timer uten at den blir sur? Ja så det sto på nett men bestemte meg litt brått for ribbe i morgen 😆. Hi Anonymous poster hash: 67136...1d8
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #4 Skrevet 29. desember 2016 Ja det kan du Anonymous poster hash: 82ad1...38e
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #5 Skrevet 29. desember 2016 Det er jo bare å la ribbe tine på kjøkkenbenken frem til dere skal legge dere, så i et kjølig bod til i morgen tidlig, så krydder du den og la den hvile frem til du skal steke. Anonymous poster hash: ddd8d...968
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #6 Skrevet 29. desember 2016 Det er jo bare å la ribbe tine på kjøkkenbenken frem til dere skal legge dere, så i et kjølig bod til i morgen tidlig, så krydder du den og la den hvile frem til du skal steke. Anonymous poster hash: ddd8d...968 Takk for svar 😊. Hi Anonymous poster hash: 67136...1d8
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #7 Skrevet 29. desember 2016 Du må ikke legge den i kjøleskapet, da tiner den ikke tidsnok. Det tar et par dager å tine i kjøleskap. Du må tine den på benken og håpe den rekker det. Anonymous poster hash: 22cfc...188
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2016 #8 Skrevet 29. desember 2016 La ribba ligge på benken fra nå og til den skal stekes, ellers rekker den ikke å tine. I morgen tidlig krydrer du den, selv om den ikke er helt tint. Anonymous poster hash: 74327...dc2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå