geitemarken Skrevet 27. desember 2016 #1 Skrevet 27. desember 2016 Tips til tilbehør? Liker ikke rosenkål og får gjester som er allergisk mot egg og nøtter. Jeg tenkte på maisstuing, soppsaus og stekte poeter eller potetmos. Et med litt mac'n'cheese. Ok eller? Er til nyttårsaften med både voksne og barn.
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2016 #2 Skrevet 27. desember 2016 Stekte poteter, mandelpoteter, kokte poteter, ris, waldorfsalat, stuffing (finnes utrolig mange ulike gode stuffinger, bare fantasien setter grenser). Brokkoli, gulrot, blomkål, rosenkål, smørdampet asparges... Anonymous poster hash: 4d810...1e3
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2016 #3 Skrevet 27. desember 2016 Waldorfsalat!! Ha walnøtter i en skål ved siden av om du ikke kan blande inn. Hasselback-poteter. Mac'n'cheese til kalkun... høres rart/sært ut! Anonymous poster hash: ecc43...fb5
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2016 #4 Skrevet 27. desember 2016 Mac'n'cheese!? Nei.. Anonymous poster hash: a2084...d26
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2016 #5 Skrevet 27. desember 2016 Vi har kokte poteter, fløtesaus, gulrot, rosenkål, brokkoli og selvsagt waldorfsalat. Anonymous poster hash: 2d045...8aa
geitemarken Skrevet 27. desember 2016 Forfatter #6 Skrevet 27. desember 2016 Vi spiste mac'n'cheese til kalkun i USA, men er enig i at det høres ikke helt godt ut. Var ok. Waldorf er helt uaktuelt pga både egg og nøtter. Jeg synes det høres så kjedelig ut med brokkoli, gulrøtter osv. Er jo d vi spiser ellers. Blir å ha det å. Ønsker noe med mer smak..
Anonym bruker Skrevet 27. desember 2016 #7 Skrevet 27. desember 2016 Vi har hjemmelaget potetsalat (to die for) og søtpotetmos med marsmallows på topp, sykt godt til salt mat. I tillegg til fløtesaus, grønnsaker evt grønn salat. Anonymous poster hash: 349cf...a47
stratosku Skrevet 27. desember 2016 #8 Skrevet 27. desember 2016 Vi pleier å ha druesalat, waldorfsalat, kokt gulrot, blomkål, brokoli, potet, fløtesaus, tyttebær, rødkål og surkål
Mamalarma Skrevet 28. desember 2016 #9 Skrevet 28. desember 2016 Til kalkun har jeg fått servert "broccolisalat", det var lettkokt broccoli i små biter, som ble smørdampet sammen med stekte baconbiter og ristede solsikkekjerner. Fikk også hasselbac-poteter (usikker på skrivemåten), babygulerøtter, asparges og blomkål, og fløtesaus. Dette likte jeg veldig godt.
Mumua Skrevet 28. desember 2016 #10 Skrevet 28. desember 2016 Jeg lager kalkun med en fantastisk stuffing du kan få oppskrift på Ved siden av har vi "mash" som min amerikanske stemor kaller det, potetmos med kremost og rømme som vi steker i ovnen, strimlet rosenkål stekt med bacon, søtpotetmos (ungene elsker det), kryddersmør og en saus vi koker på kraften fra kalkunen og innmaten som jeg tilsetter litt av stuffingen i og kjører med stavmikser. Helt herlig på smak Hasselback-poteter er også godt til om man vil ha mer å velge i.
Mumua Skrevet 28. desember 2016 #11 Skrevet 28. desember 2016 Jeg lager kalkun med en fantastisk stuffing du kan få oppskrift på Ved siden av har vi "mash" som min amerikanske stemor kaller det, potetmos med kremost og rømme som vi steker i ovnen, strimlet rosenkål stekt med bacon, søtpotetmos (ungene elsker det), kryddersmør og en saus vi koker på kraften fra kalkunen og innmaten som jeg tilsetter litt av stuffingen i og kjører med stavmikser. Helt herlig på smak Hasselback-poteter er også godt til om man vil ha mer å velge i.
Mumua Skrevet 28. desember 2016 #12 Skrevet 28. desember 2016 Bruker denne, men jeg bruker å droppe sellerien og erstatte den med bacon
Mumua Skrevet 28. desember 2016 #13 Skrevet 28. desember 2016 Tips til tilbehør? Liker ikke rosenkål og får gjester som er allergisk mot egg og nøtter. Jeg tenkte på maisstuing, soppsaus og stekte poeter eller potetmos. Et med litt mac'n'cheese. Ok eller? Er til nyttårsaften med både voksne og barn. Maisstuing og soppsaus er kjempegodt til, så det kan du godt ha
3 i april Skrevet 28. desember 2016 #14 Skrevet 28. desember 2016 Mais stuing er nydelig til : 1boks med mais og 1 en liten boks med fløte, kok opp dette, smak til med salt og pepper. Jeg bruker også å hakker opp en liten chilly til å ha oppi, gir mer smak og er super godt til kalkun 😀 lager også saus av kraften til kalkunen.
geitemarken Skrevet 28. desember 2016 Forfatter #15 Skrevet 28. desember 2016 Jeg lager kalkun med en fantastisk stuffing du kan få oppskrift på Ved siden av har vi "mash" som min amerikanske stemor kaller det, potetmos med kremost og rømme som vi steker i ovnen, strimlet rosenkål stekt med bacon, søtpotetmos (ungene elsker det), kryddersmør og en saus vi koker på kraften fra kalkunen og innmaten som jeg tilsetter litt av stuffingen i og kjører med stavmikser. Helt herlig på smak Hasselback-poteter er også godt til om man vil ha mer å velge i. Tusen takk 😊 Prøver denne!
geitemarken Skrevet 28. desember 2016 Forfatter #16 Skrevet 28. desember 2016 Mais stuing er nydelig til : 1boks med mais og 1 en liten boks med fløte, kok opp dette, smak til med salt og pepper. Jeg bruker også å hakker opp en liten chilly til å ha oppi, gir mer smak og er super godt til kalkun 😀 lager også saus av kraften til kalkunen. Takk ☺ Lager denne også! 😀
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2016 #17 Skrevet 28. desember 2016 Vi har kantareller, sellerimos, waldorfsalat (dere kan jo ha en annen type salat), grønne bønner, saus, potetgull, appelsinsaft og stekte poteter. Anonymous poster hash: 4e7e4...1c7
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2016 #18 Skrevet 28. desember 2016 Waldorfsalat er et must når man har kalkun. Får jeg servert kalkun uten er måltidet stusselig.... Ellers er det mye som går til av grønnsaker, men rotgrønnsaker bakt i ovnen kan vel passe godt dersom man ikke er så glad i det tradisjonelle; rosenkål, brokkoli, gulrot osv. Og potet må det være 😊 Anonymous poster hash: 3cd41...1cf
geitemarken Skrevet 28. desember 2016 Forfatter #19 Skrevet 28. desember 2016 Vi har kantareller, sellerimos, waldorfsalat (dere kan jo ha en annen type salat), grønne bønner, saus, potetgull, appelsinsaft og stekte poteter. Anonymous poster hash: 4e7e4...1c7 Sellerimos! Jeg elsker det 😊 Takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå