Anonym bruker Skrevet 21. desember 2016 #1 Skrevet 21. desember 2016 Skal lage til 6 voksne.. hvordan?:-) Anonymous poster hash: e96b5...102
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2016 #2 Skrevet 21. desember 2016 Som man ellers lager riskrem. Bland den kalde grøten med pisket krem, sukker og vaniljesukker. Anonymous poster hash: 9c5a8...835
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2016 #3 Skrevet 21. desember 2016 En liten pakke risgrøt, 5 dl kremfløte. Pisk kremfløten med litt melis og vaniljesukker, rør inn grøten til slutt. Tips til saus. Kjøp sviskekompott og kjør den med stavmikseren, tilsett litt vann. Anonymous poster hash: 86f83...89c
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2016 #4 Skrevet 21. desember 2016 Ja:) men hvor mye av hva? Aldri laget før Anonymous poster hash: e96b5...102
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2016 #5 Skrevet 21. desember 2016 http://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/riskrem/ Anonymous poster hash: b7ec2...103
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2016 #6 Skrevet 21. desember 2016 Hvor mye av hver kommer an på hvor mye du skal ha og hvor kremere du vil ha den. Jeg pleier å lage av ca 3 kg grøt, men liker den ikke så bløt, så har ikke så mye krem oppi. Pisker kanskje to store fløtekartonger og så tar jeg litt og litt i grøten til den har en konsistens jeg er fornøyd med Bruker mandeessens, ikke vaniljesukker, men det er smakssak Anonymous poster hash: fdc71...8fd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå