Gå til innhold

Riskrem av Fjordland risgrøt?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

En liten pakke risgrøt, 5 dl kremfløte.

Pisk kremfløten med litt melis og vaniljesukker, rør inn grøten til slutt.

 

Tips til saus. Kjøp sviskekompott og kjør den med stavmikseren, tilsett litt vann.

 

Anonymous poster hash: 86f83...89c

Hvor mye av hver kommer an på hvor mye du skal ha og hvor kremere du vil ha den. Jeg pleier å lage av ca 3 kg grøt, men liker den ikke så bløt, så har ikke så mye krem oppi. Pisker kanskje to store fløtekartonger og så tar jeg litt og litt i grøten til den har en konsistens jeg er fornøyd med :)

Bruker mandeessens, ikke vaniljesukker, men det er smakssak ;)

 

Anonymous poster hash: fdc71...8fd

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...