Anonym bruker Skrevet 17. desember 2016 #1 Skrevet 17. desember 2016 Jeg skjønner jo at det er forskjell på fryst/fersk, krydret/naturell og tynnribbe/familieribbe...men, gris er gris eller? Hvordan kan gilde sin tynnribbe være så mye bedre enn coop sin? Er det alderen på grisen? Jeg har smakt gris som smakte "sånn som det lukter i grisehus", for å bruke min sønns ord, og jeg kan huske at faren min sa at det smakte råne av kjøttet om grisen var for gammel. Men hvorfor blir den ikke slaktet i rett alder? Og nå tar jeg utgangspunkt i uøkologisk Norsk kjøtt. Anonymous poster hash: daeb2...8ea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå