Anonym bruker Skrevet 17. desember 2016 #1 Skrevet 17. desember 2016 Får det ikke til like bra som mormor, og hun er død, så får ikke spurt. Hvordan varmer dere den?? Anonymous poster hash: d7a48...3d7
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2016 #2 Skrevet 17. desember 2016 Vi har kun Vossakorv til pinnekjøtt, og da deler vi den i passe stykker og legger oppå kjøttet de siste 20 min eller så (les på pakken for anbefaling om tid). Anonymous poster hash: 0df76...9d9
Brennheite Badeand Skrevet 17. desember 2016 #3 Skrevet 17. desember 2016 Varmer den bare i ovnen med pinnekjøttet. Men kanskje moren din vet det hvis mormoren din hadde noen hemmelige triks i ermet? 😉
Hannepålandet Skrevet 18. desember 2016 #4 Skrevet 18. desember 2016 Varmer den i posen sin oppi vann. Klipper opp posen og deler pølsa etter varming. Hilsen vossing 😬
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå