Gå til innhold

Baker dere lussekatter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ikke gjort det før men frister å gjøre dette i morgen sammen med barna og invitere besteforeldre på kaffe 13 des😊 Apotek selger safran ikke sant? Bor på liten plass uten apotek så må kjøre 20 min til nærmeste apotek.

 

Anonymous poster hash: 6ecbc...527

Skrevet

Kjøp gurkemeie istedenfor 😉Mye billigere, og det har de på vanlige butikker 😊Nei, tror ikke vi skal bake... Det er så mye som skjer hele tiden at tror ikke vi har tid 😬

Skrevet

Matbutikker selger safran. Har kjøpt på både COOP Obs og Meny.

 

Anonymous poster hash: 80cdd...3f8

Skrevet

Pleier å gjøre det, men i år har jeg rett og slett ikke tid.



Anonymous poster hash: 081cd...6f8
Skrevet

Kjøp gurkemeie istedenfor 😉Mye billigere, og det har de på vanlige butikker 😊Nei, tror ikke vi skal bake... Det er så mye som skjer hele tiden at tror ikke vi har tid 😬

Nei, nei, nei!!

Dere nordmenn tror at man kan bytte ut safran med gurkemeie.....sukk. Hvorfor ikke ta karri i? Også gult og blir sannsynligvis like ekkel smak som å ha gurkemeie.

 

Skal man bake lussekatter skal det være safran i.

 

 

 

Anonymous poster hash: c6f85...ada

Skrevet

Kjøp gurkemeie istedenfor Mye billigere, og det har de på vanlige butikker Nei, tror ikke vi skal bake... Det er så mye som skjer hele tiden at tror ikke vi har tid

Som en som er vokst opp i Sverige: FUCK OFF!

 

Det er som å prate om en firkantet sirkel.

 

Bruker du ikke safran er det ikke lussekatter. Nei, safran brukes ikke for å gjøre deigen gul, det brukes for å skape en veldig spesiell smak på deigen og bollene.

 

Anonymous poster hash: ec5a5...963

Skrevet

Trodde safran solgtes på matbutikkene jeg?

 

Anonymous poster hash: 613bd...8f2

Skrevet

Vi baker lussekatter. Dvs, vanlig bolledeig med gurkemeie, formet som lussekatter. Det er det jeg er vokst opp med og om det ikke er bra nok for lussekatt -politiet, blåser jeg en lang marsj i 😝.

Skrevet

Vi baker lussekatter. Dvs, vanlig bolledeig med gurkemeie, formet som lussekatter. Det er det jeg er vokst opp med og om det ikke er bra nok for lussekatt -politiet, blåser jeg en lang marsj i 😝.

Bak ivei du men slutt å kalle det lussekatter. Det er jo ikke det du baker idet hele tatt 😂😂😂

 

 

 

Anonymous poster hash: c6f85...ada

Skrevet

Nei, det har jeg aldri gjort.



Anonymous poster hash: f02d9...287
Skrevet

Jeg har aldri pleid å gjøre det, men i år lovte jeg bhg å bidra til Lucia-frokosten. Brukte oppskrift fra Det søte liv, og de ble virkelig gode. Jeg brukte ekte safran, og den er ganske distinkt, den safransmaken. Vi har en sånn grønnsaksbutikk i nærheten, og der koster 40 kr for ett gram.

 

Men husker ikke hvordan gurkemeie-lussekatter smaker. Kanskje de er like gode?

Skrevet

Nei

 

Anonymous poster hash: 83aab...ebc

Skrevet

Men husker ikke hvordan gurkemeie-lussekatter smaker. Kanskje de er like gode?

NEI!

 

Anonymous poster hash: ec5a5...963

Skrevet

Bak ivei du men slutt å kalle det lussekatter. Det er jo ikke det du baker idet hele tatt 😂😂😂

 

 

 

Anonymous poster hash: c6f85...ada

For deg er det ikke det, men for meg er det det. Og vet du hva, jeg kaller det akkurat hva jeg vil.

Skrevet

Så fattig å bruke gurkemeie istedet for safran

Skrevet

Nei, liker ikke lussekatter. Smaker vondt både de med safran og de med gurkemeie. Lucia-dagen er bare forbundet med dårlig samvittighet for at jeg aldri får vært med siden jeg må på jobb (helsevesenet og én gang har jeg hatt fri i turnus så jeg kunne gå) med mindre jeg tar ut ferie:(

 

Anonymous poster hash: c5bf2...2da

Skrevet

For deg er det ikke det, men for meg er det det. Og vet du hva, jeg kaller det akkurat hva jeg vil.

Ja da, og hvorfor ikke tegne en firkant og kalle det en sirkel når du først er i farten?

 

For øvrig er ikke livet bare en lek, det er også en dans på roser.

 

Anonymous poster hash: ec5a5...963

Skrevet

Jeg liker ikke safran, men elsker lussekatter med gurkemeie. Hver sin smak.

 

Anonymous poster hash: b130e...1a8

Skrevet

Jeg liker ikke safran, men elsker lussekatter med gurkemeie. Hver sin smak.

 

Anonymous poster hash: b130e...1a8

Men det er ikke lussekatter. Det er boller med gurkemeie. Du liker boller med gurkemeie i, helt greit. Hvorfor skulle det bry noen? Men ikke kall de "lusseboller" er du snill. Da ser du like dum ut som om du kom med en firkant og kalte det en sirkel.

 

Anonymous poster hash: ec5a5...963

Skrevet

 

Men det er ikke lussekatter. Det er boller med gurkemeie. Du liker boller med gurkemeie i, helt greit. Hvorfor skulle det bry noen? Men ikke kall de "lusseboller" er du snill. Da ser du like dum ut som om du kom med en firkant og kalte det en sirkel.

 

Anonymous poster hash: ec5a5...963

Hahaha

Du liker sirkel/ firkant

Skrevet

Så fattig å bruke gurkemeie istedet for safran

Det rette ordet er vel fattigslig? Sånn siden du er så opptatt av å pirke på alt annet het inne? 😉

 

Anonymous poster hash: 21601...352

Skrevet

Det rette ordet er vel fattigslig? Sånn siden du er så opptatt av å pirke på alt annet het inne? 😉

 

Anonymous poster hash: 21601...352

Ikke enig

Skrevet

Ikke enig

Da tar du feil.

 

 

Anonymous poster hash: 21601...352

Skrevet

Nei, spiser ikke hvetemel. Synes ikke det er koselig å gå med oppblåst mage

 

Anonymous poster hash: f23a7...c3f

Skrevet

Jeg synes ærlig talt ikke det er særlig godt, de er ofte litt "tunge" og den safransmaken passer seg ikke i hvetebakst ;)

 

Har bakt vanlige boller, med vanlig bolledeig, og formet de som lussekatter da, det er godt :)

 

Skal bake muffins jeg, for det har datteren min bestilt 



Anonymous poster hash: 40401...09e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...