Anonym bruker Skrevet 9. desember 2016 #1 Skrevet 9. desember 2016 Skal de stekes? I ovn eller panne? Trekke i vann?🤔 Hilsen en som spiser kalkun til jul, og som skal tilberede sitt første ribbemåltid😬🙈  Anonymous poster hash: 7ed34...68a
Gjest Skrevet 9. desember 2016 #2 Skrevet 9. desember 2016 Jeg personlig liker de litt stekte inni ovnen, sammens med karbonadene, sviskene og ribben. Steker de pÃ¥ svak varme, ca 50-80 grader i 1 time før servering. MÃ¥ passe pÃ¥ sÃ¥ de ikke sprekker opp Â
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2016 #3 Skrevet 9. desember 2016 Tusen takk! Â Anonymous poster hash: 7ed34...68a
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2016 #4 Skrevet 9. desember 2016 Vi steker de bare noen minutter i panna vi.sånn som med julepølser😊  Anonymous poster hash: b67cb...007
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå