Gå til innhold

Jeg skal bake skikkelig "saftig" loff....ekstra smør i deigen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: e6921...8b8

Fortsetter under...

Skrevet

Hadde jeg nok ikke brukt. Men litt. Og melk? Google og finn en oppskrift (Trines matblogg, loff fra bakeriet i Lom etc)

Skrevet

Helt vanlig å bruke smør i loff. Google "smørloff".



Anonymous poster hash: 1802b...7f9
Skrevet

 

Helt vanlig å bruke smør i loff. Google "smørloff".

 

Anonymous poster hash: 1802b...7f9

Ja, litt smør, men ikke ekstra mye smør for at den skal bli saftigere, tenkte jeg.

Skrevet

Da tar du naturell yoghurt og egg i deigen.

 

Anonymous poster hash: 5c784...450

Skrevet

Rømme kan du og ha oppi. Ville ikke tatt ekstra smør. Det viktigste er at du ikke har for mye mel. Brøddeigen skal være skikkelig klissete.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...