Anonym bruker Skrevet 25. november 2016 #1 Skrevet 25. november 2016 Anonymous poster hash: e6921...8b8
amandine Skrevet 25. november 2016 #2 Skrevet 25. november 2016 Hadde jeg nok ikke brukt. Men litt. Og melk? Google og finn en oppskrift (Trines matblogg, loff fra bakeriet i Lom etc)
Anonym bruker Skrevet 25. november 2016 #3 Skrevet 25. november 2016 Helt vanlig å bruke smør i loff. Google "smørloff". Anonymous poster hash: 1802b...7f9
amandine Skrevet 25. november 2016 #4 Skrevet 25. november 2016 Helt vanlig å bruke smør i loff. Google "smørloff". Anonymous poster hash: 1802b...7f9 Ja, litt smør, men ikke ekstra mye smør for at den skal bli saftigere, tenkte jeg.
Anonym bruker Skrevet 25. november 2016 #5 Skrevet 25. november 2016 Da tar du naturell yoghurt og egg i deigen. Anonymous poster hash: 5c784...450
Miss Honey Skrevet 25. november 2016 #6 Skrevet 25. november 2016 Rømme kan du og ha oppi. Ville ikke tatt ekstra smør. Det viktigste er at du ikke har for mye mel. Brøddeigen skal være skikkelig klissete.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå