Anonym bruker Skrevet 23. november 2016 #1 Skrevet 23. november 2016 Hva bruker dere? Føler ikke melis holder godt nok, sukker brenner jeg meg på. Anonymous poster hash: 2220e...9f2
Marriet Skrevet 23. november 2016 #3 Skrevet 23. november 2016 Bruker å lage knekk. Altså smelta sukker. Er veldig forsiktig da
Anonym bruker Skrevet 23. november 2016 #4 Skrevet 23. november 2016 Blander melis og eggehvite. Det holder godt? Tenkte prøve noe annet enn smeltet sukker i år men vil ikke at huset skal rase sammen. Anonymous poster hash: c1af9...e99
Anonym bruker Skrevet 23. november 2016 #8 Skrevet 23. november 2016 Limpistol. Anonymous poster hash: 47725...199
Anonym bruker Skrevet 23. november 2016 #9 Skrevet 23. november 2016 Ikke svaret du vil ha, men jeg bruker sukker. Men kunne egentlig likså greit brukt limpistol, for huset blir aldri spist😉 Anonymous poster hash: 55e29...49a
Anonym bruker Skrevet 23. november 2016 #10 Skrevet 23. november 2016 Spises huset er det best med sukker, men melig og eggehvitte fungerer også helst med noen dråper eddik. Skal det ikke spises: limpistol. Vi orker ikke å spise ett nedstøvet pepperkakehus, så vi bruker limpistol. Anonymous poster hash: 8b10a...8f2
Anonym bruker Skrevet 24. november 2016 #11 Skrevet 24. november 2016 For 20 år siden brukte vi knekk. For 10 år siden gikk vi over til royal iceing. De siste årene har vi brukt limpistol - til mannens store glede. Holder bedre, mindre gris, ingen brente fingre eller svidde panner osv. Huset blir jo ikke spist etter å ha stått framme i 4 uker allikevel...... Anonymous poster hash: 885ab...e9f
Anonym bruker Skrevet 24. november 2016 #12 Skrevet 24. november 2016 Royal icing, det holder veldig godt Vi liker støvete pepperkakehus vi, å knuse og spise det på nyttårsaften er fasr tradisjon 😉 Anonymous poster hash: e47ac...f9a
Anonym bruker Skrevet 24. november 2016 #15 Skrevet 24. november 2016 For 20 år siden brukte vi knekk. For 10 år siden gikk vi over til royal iceing. De siste årene har vi brukt limpistol - til mannens store glede. Holder bedre, mindre gris, ingen brente fingre eller svidde panner osv. Huset blir jo ikke spist etter å ha stått framme i 4 uker allikevel...... Anonymous poster hash: 885ab...e9f bortkastet mat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anonymous poster hash: bc55e...329
Gjest Darwinia:-) Skrevet 24. november 2016 #16 Skrevet 24. november 2016 Vi bruker limpistol og renskjærer kantene før vi spiser det. Det lille avfallet som oppstår gir oss ingen dårlig samvittighet da vi er veldig flinke til å ikke kaste mat de resterende 364 dagene i året😁
Guttemamman:-) Skrevet 24. november 2016 #18 Skrevet 24. november 2016 Smeltet smørbukk 😊 Ikke så varmt som sukker, stivner mye fortere enn melis OG smaker nydelig 😛
Anonym bruker Skrevet 24. november 2016 #19 Skrevet 24. november 2016 Melis og eggehvite. Huset spises av mann og barn. Muligens også av katten også i år da han spiser på alt annet. Tror jeg skal ordne en gjennomsiktig boks for å holde katta vekke. Noen som vet av billige bokser? Anonymous poster hash: 1b578...7ac
Anonym bruker Skrevet 24. november 2016 #20 Skrevet 24. november 2016 Melis og eggehvite. Huset spises av mann og barn. Muligens også av katten også i år da han spiser på alt annet. Tror jeg skal ordne en gjennomsiktig boks for å holde katta vekke. Noen som vet av billige bokser? Anonymous poster hash: 1b578...7ac Stekepose 🖒👍 Anonymous poster hash: bc3f5...c21
Anonym bruker Skrevet 24. november 2016 #21 Skrevet 24. november 2016 Hva er royal iceing? Anonymous poster hash: c1af9...e99
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå