Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #1 Skrevet 13. november 2016 Tenkte kjøpe indrefile av okse... langstekeHjemmelagde båtpoteter og grønnsaker? Evt en fløtesaus? Dessert: Pannacotta med bringebærsaus? + øl og rødvin.... kanskje Baileys? Anonymous poster hash: f5112...ff7
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #2 Skrevet 13. november 2016 Julebord er julemat for meg. Ribbe er billig og godt Anonymous poster hash: 6647e...3db
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #3 Skrevet 13. november 2016 Tapas? Alle tar med en rett hver?! Anonymous poster hash: 6b8a0...ce5
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #4 Skrevet 13. november 2016 Julemat er vesentlig billigere enn indrefilet.. Julemat er igrunnen skammelig billig. Anonymous poster hash: 3bc7a...1eb
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #5 Skrevet 13. november 2016 Vi har vennejulebord 2 juledag, alle tar med seg en rett hver. Vertskapet stiller ofte med flere😊 Anonymous poster hash: b1ae5...f1c
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #6 Skrevet 13. november 2016 Hi her: Takk for alle forslag Jeg får så prestasjonsagst når det kommer til den gode julesausen som skal være til ribben... får det IKKE til! Pinnekjøtt får jeg heller ikke til.... Må ha noe jeg ikke stresser meg vill for, haha Gøy med tapas... men hadde litt lyst at de skulle komme til dekket bord.... Anonymous poster hash: f5112...ff7
hysterika Skrevet 13. november 2016 #7 Skrevet 13. november 2016 Du kan kjøpe fløtesuas fra Toro og blande med fettet/kraften fra ribba. Det har jeg gjort i 20 år og INGEN forstår at det er posesaus.
Hønemor30 Skrevet 13. november 2016 #8 Skrevet 13. november 2016 Vi har hel stekt kjøtt på julebord for venner. Fløtepoteter, peppersaus og stekte grønnsaker. I år skal vi ha noe fisk til forrett fordi en i gjengen har gravet laks selv. I år blir desserten karamellpudding. I fjor hadde vi Dronning Maud fromasj. Ikke så billig kanskje men hos oss går det på rundgang så utgiften blir jo lik for alle. Holder øl og vin, mineralvann og velkomstdrink , de som ønsker brennevin tar med selv.
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #9 Skrevet 13. november 2016 Hi her: Takk for alle forslag Jeg får så prestasjonsagst når det kommer til den gode julesausen som skal være til ribben... får det IKKE til! Pinnekjøtt får jeg heller ikke til.... Må ha noe jeg ikke stresser meg vill for, haha Gøy med tapas... men hadde litt lyst at de skulle komme til dekket bord.... Anonymous poster hash: f5112...ff7 Om du vil holde det billig, hva med å samle inn 200 kr fra alle gjestene og lage noe ekstra godt for det? Så betaler du det det koster ekstra. Med alt av mat og drikke blir slike selskap aldri billig. Spesielt ikke om du også skal stå for all drikke i tillegg. Anonymous poster hash: 3724b...48d
Blondzilla Skrevet 13. november 2016 #10 Skrevet 13. november 2016 Hvordan kan du ikke klare å lage pinnekjøtt? Det er jo helt idiotsikkert. Ellers støtter jeh forslaget om posesaus tilsatt stekekraft.
Anonym bruker Skrevet 13. november 2016 #11 Skrevet 13. november 2016 Hvordan kan du ikke klare å lage pinnekjøtt? Det er jo helt idiotsikkert. Ellers støtter jeh forslaget om posesaus tilsatt stekekraft. Enig. Finnes ikke enklere mat enn pinnekjøtt. Ikke så billig, da.. Anonymous poster hash: 2d98f...002
3 i april Skrevet 13. november 2016 #13 Skrevet 13. november 2016 Ribbe er både enkelt og billig. Sausen lager du bare av kraften. Sjekk ut matprat.no. ribbe er jul.der er godt og det er enkelt. Også tilbehøret er enkel og billig 😂 Ellers så kan du jo slå til med kalkun. Billig og enkelt å lagd det også 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå