Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #1 Skrevet 5. november 2016 Er det noen som har tips til middager med poteter? Har kjelleren full, og har ingen fantasi i dag.. Anonymous poster hash: 4155e...11b
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #2 Skrevet 5. november 2016 Kjøttkaker med potet Fisk og potet Potet og purekøk suppe Kjøtt og potet Anonymous poster hash: c5103...b66
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #3 Skrevet 5. november 2016 Varier potetene - i båter i langpanne med andre rotgrønnsaker, salt, pepper, rosmarin, hvitløk og olje er de middag aleine. Lag hasselback-poteter og ha til kjøtt eller fisk. Lag potetmos til røkt kjøttpølse Lag potetsuppe med baconbiter på Lag rotemos med poteter og rotgrønnsaker og ha til stekt flesk Anonymous poster hash: b0bfe...040
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #4 Skrevet 5. november 2016 Grillet kylling med stekte potet båten Finnbiffgryte med kokte poteter Lapskaus Spekemat og bakte poteter Pølser og potetlumper Sodd med poteter Rødspette med potet og sellerimos Potetform med kjøttpølse Torskegryte med kokte poteter Røktes svinekam med kokte poteter Anonymous poster hash: e1113...dec
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #5 Skrevet 5. november 2016 Fiskeboller (Vesterålens) i hvit saus (med karri), kokte gulrøtter og poteter. Anonymous poster hash: 54319...e0c
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #6 Skrevet 5. november 2016 Poteter går til alt.. Del de i skiver, båter, strimler eller sett de hele i ovnen med olje, salt/pepper og evt urter/krydder. Digg!! Ellers lag bakt potet selv med små poteter, potetsuppe med purre og bacon, potatoskins.. Av potetrester kan du mose potet sammen med rå, revet løk og revet ost. Legg i vaffeljern og stek ca 10 min. Nydelig!!! Anonymous poster hash: e31b3...76e
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #7 Skrevet 5. november 2016 Ovnsbakte båtpoteter er helgemat her i huset Skreller og deler de i båter, legger i en bolle kaldt vann en stund for å dra ut litt stivelse Heller av vannet og heller over litt olivenolje istedenfor, rører rundt så det blir olje på alle. Heller de over i bakepapirkledd langpanne, krydrer med flaksalt og Provencekrydder. Setter i ovnen på varmluft til de er møre og blitt litt gyldne. Alle her i huset elsker slike poteter og det kan brukes til alt, biff, kylling, svinefilet osv Anonymous poster hash: deaf8...a4e
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #8 Skrevet 5. november 2016 Arabisk gryte (oppskrift på coops nettsider, jazz opp med litt krydder) Biff og fløtegratinerte poteter Pølse og potetmos Kylling og båtpoteter Hamburger og pommes frites Komle Anonymous poster hash: 4f622...71e
Anonym bruker Skrevet 5. november 2016 #9 Skrevet 5. november 2016 Moussaka med poteter Anonymous poster hash: 4f622...71e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå