Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2016 #1 Skrevet 22. oktober 2016 Ikke egg. Melk? Anonymous poster hash: 57b88...d67
Optatium Skrevet 22. oktober 2016 #2 Skrevet 22. oktober 2016 Jeg pensler aldri kanelboller, må man det? Vanlige boller pensler jeg med egg, men kan hende melk går også.
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2016 #3 Skrevet 22. oktober 2016 Jeg pensler aldri kanelboller, må man det? Vanlige boller pensler jeg med egg, men kan hende melk går også. Ja, for at sukkeret skal sette seg fast. (Perlesukker på toppen) Anonymous poster hash: 57b88...d67
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2016 #4 Skrevet 22. oktober 2016 jeg pensler med litt flytende smør før jeg strør perlesukkeret på. Anonymous poster hash: 891a5...a4c
moota m storebror&lillebror Skrevet 22. oktober 2016 #5 Skrevet 22. oktober 2016 Jeg pensler med vann på dem.
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2016 #6 Skrevet 22. oktober 2016 Melk bør være greit. Jeg bruker det på boller. Anonymous poster hash: 0b825...9b8
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2016 #8 Skrevet 22. oktober 2016 Hva er forskjellen på når man pensler med smør/vann/melk? Har det noe å si? Anonymous poster hash: 57b88...d67
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2016 #9 Skrevet 22. oktober 2016 Hva er forskjellen på når man pensler med smør/vann/melk? Har det noe å si? Anonymous poster hash: 57b88...d67 Hvis man pensler med vann, så får man ikke blank overflate Anonymous poster hash: addd3...82c
Optatium Skrevet 22. oktober 2016 #10 Skrevet 22. oktober 2016 Ja, for at sukkeret skal sette seg fast. (Perlesukker på toppen) Anonymous poster hash: 57b88...d67 Skjønner! Har jeg aldri tenkt på☺️
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå