Anonym bruker Skrevet 17. oktober 2016 #1 Skrevet 17. oktober 2016 Eller ingenting? Hva blir best? Skal bake hveteboller Anonymous poster hash: 586c8...efd
Anonym bruker Skrevet 17. oktober 2016 #2 Skrevet 17. oktober 2016 Egg blir blankt, melk blir matt. Jeg liker best å bruke melk, men av og til bruker jeg ingenting. Hvis du lager f.eks. kanelboller og skal få perlesukker til å sitte fast, bør du derimot bruke egg. Anonymous poster hash: 1df50...bad
Anonym bruker Skrevet 17. oktober 2016 #3 Skrevet 17. oktober 2016 Jeg pensler alltid med egg, synes det ser finest ut. Anonymous poster hash: e19ad...0a1
Magia Skrevet 17. oktober 2016 #5 Skrevet 17. oktober 2016 Jeg pensler med egg med en gang de kommer ut fra ovnen. Det var en baker som ga meg tipset en gang. Han mente bollene holdt seg bedre på den måten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå