Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #1 Skrevet 16. oktober 2016 Kan jeg bruke (hjemmelaget) hvit saus som grunnsaus? For å få den tykkere... Anonymous poster hash: 3ccb6...244
Marriet Skrevet 16. oktober 2016 #2 Skrevet 16. oktober 2016 Kan jeg bruke (hjemmelaget) hvit saus som grunnsaus? For å få den tykkere... Anonymous poster hash: 3ccb6...244 Du kan jo det, men da blir det vel mer bechamelgratinerte poteter. Vet ikke om det er like godt 🙈
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #4 Skrevet 16. oktober 2016 Ikke hvit saus til fløtepoteter nei Anonymous poster hash: b4855...f11
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #5 Skrevet 16. oktober 2016 Da blir det potetgrateng...... Hvit saus har ingenting i fløtegratinerte poteter å gjøre, der skal det kun fløte og krydder. Anonymous poster hash: 901dd...fc7
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #6 Skrevet 16. oktober 2016 Da blir det potetgrateng...... Hvit saus har ingenting i fløtegratinerte poteter å gjøre, der skal det kun fløte og krydder. Anonymous poster hash: 901dd...fc7 Men blir den tykk da? Ikke bare rennende suppe? Anonymous poster hash: 3ccb6...244
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #7 Skrevet 16. oktober 2016 Fløte stivner Anonymous poster hash: 9d359...157
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #8 Skrevet 16. oktober 2016 Men blir den tykk da? Ikke bare rennende suppe? Anonymous poster hash: 3ccb6...244 Om du bruker melk blir det rennende suppe, du skal bruke skikkelig fløte og den koker inn og jevner så det blir akkurat passe stivt Anonymous poster hash: 368ad...74f
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #9 Skrevet 16. oktober 2016 Men blir den tykk da? Ikke bare rennende suppe? Anonymous poster hash: 3ccb6...244 Poteter har naturlig stivelse i seg og vanlig fløte tykner når den varmes opp. Tykkere enn det skal det ikke være. Anonymous poster hash: 901dd...fc7
Hønemor30 Skrevet 16. oktober 2016 #10 Skrevet 16. oktober 2016 Det blir tykt med fløte, fløte tykner. Om du har dårlig tid kan du koke inn fløten litt før du hiver alt i ovnen men jeg gjør aldri det.
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #11 Skrevet 16. oktober 2016 Ja, fant en fin oppskrift jeg tror jeg skal bruke. Bruker matfløte, og ikke melk Og har oppi løk, litt hvitløk, og selvsagt potetene + salt/pepper etter smak.. Håper det blir bra, da Kuttet meg i fingeren da jeg skrellet poteter så det er både blod og tårer (etter løkkutting) involvert her Anonymous poster hash: 3ccb6...244
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #12 Skrevet 16. oktober 2016 Ja, fant en fin oppskrift jeg tror jeg skal bruke. Bruker matfløte, og ikke melk Og har oppi løk, litt hvitløk, og selvsagt potetene + salt/pepper etter smak.. Håper det blir bra, da Kuttet meg i fingeren da jeg skrellet poteter så det er både blod og tårer (etter løkkutting) involvert her Anonymous poster hash: 3ccb6...244 Matfløte er er ikke like bra. Vanlig fløte er best til det meste. Hadde aldri brukt matfløte tiø fløtegratinerte poteter, det er den litt tunn til.....med mindre du skal lage lett-versjon. Anonymous poster hash: 901dd...fc7
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #13 Skrevet 16. oktober 2016 Ja, fant en fin oppskrift jeg tror jeg skal bruke. Bruker matfløte, og ikke melk Og har oppi løk, litt hvitløk, og selvsagt potetene + salt/pepper etter smak.. Håper det blir bra, da Kuttet meg i fingeren da jeg skrellet poteter så det er både blod og tårer (etter løkkutting) involvert her Anonymous poster hash: 3ccb6...244 Kremfløte, eller ihvertfall 50/50 matfløte/kremfløte Anonymous poster hash: 368ad...74f
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #14 Skrevet 16. oktober 2016 Matfløte er er ikke like bra. Vanlig fløte er best til det meste. Hadde aldri brukt matfløte tiø fløtegratinerte poteter, det er den litt tunn til.....med mindre du skal lage lett-versjon. Anonymous poster hash: 901dd...fc7 Det spiller vel ingen rolle, så lenge jeg koker inn fløten. Anonymous poster hash: 3ccb6...244
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #15 Skrevet 16. oktober 2016 Det spiller vel ingen rolle, så lenge jeg koker inn fløten. Anonymous poster hash: 3ccb6...244 Jo, det spiller en rolle. Både smak og konsistens blir vesentlig bedre med kremfløte. Anonymous poster hash: 3d690...3a5
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #16 Skrevet 16. oktober 2016 Jo, det spiller en rolle. Både smak og konsistens blir vesentlig bedre med kremfløte. Anonymous poster hash: 3d690...3a5 Ånei, da har jeg ødelagt hele middagen :( Anonymous poster hash: 3ccb6...244
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #17 Skrevet 16. oktober 2016 Det blir ikke særlig godt med matfløte. Det må være kremfløte. Høres også rart ut med løk i. Det skal være hvitløk (ekte) salt og pepper. Toppes med rikelig ost. Vel bekomme 🍴 Anonymous poster hash: 9f672...207
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #18 Skrevet 16. oktober 2016 Det blir ikke særlig godt med matfløte. Det må være kremfløte. Høres også rart ut med løk i. Det skal være hvitløk (ekte) salt og pepper. Toppes med rikelig ost. Vel bekomme 🍴 Anonymous poster hash: 9f672...207 Det er helt vanlig, og veldig godt, med løk i. Anonymous poster hash: 2e0b3...e10
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #19 Skrevet 16. oktober 2016 Det blir ikke særlig godt med matfløte. Det må være kremfløte. Høres også rart ut med løk i. Det skal være hvitløk (ekte) salt og pepper. Toppes med rikelig ost. Vel bekomme 🍴 Anonymous poster hash: 9f672...207 Det skal IKKE toppes med ost, men skal ha rikelig med løk og hvitløk 😉 Anonymous poster hash: 3d690...3a5
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #20 Skrevet 16. oktober 2016 Det skal IKKE toppes med ost, men skal ha rikelig med løk og hvitløk 😉 Anonymous poster hash: 3d690...3a5 Jo, ost er et must! Anonymous poster hash: 2e0b3...e10
Bringebæret Skrevet 16. oktober 2016 #21 Skrevet 16. oktober 2016 Det går helt fint med matfløte. Ja, best med kremfløte, men ingen krise med matfløte. Du har ikke ødelagt middagen. Blir sikkert kjempe godt
Anonym bruker Skrevet 16. oktober 2016 #22 Skrevet 16. oktober 2016 Det går helt fint med matfløte. Ja, best med kremfløte, men ingen krise med matfløte. Du har ikke ødelagt middagen. Blir sikkert kjempe godt Det var supert Kommer til å bruke matfløte neste gang også Lot potetene, løk og hvitløk koke i fløten en liten stund før jeg gratinerte i ovnen. Ble ikke rennende i det hele tatt. Anonymous poster hash: 3ccb6...244
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå