Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #1 Skrevet 26. september 2016 Koteletter er rimelig og ganske sunt også... Tenker at det kan være grei hverdagsmat! Men synes ofte de blir tørre eller kjedelige... Er en helt OK kokk, men koteletter har jeg aldri lager veldig ofte... Så, noen tips? Tar imot med stort takk!! 😊 Anonymous poster hash: 53898...664
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #2 Skrevet 26. september 2016 Jeg langtidssteker alltid koteletter. Hvis ikke blir de ikke gode. Så det blir aldri laget i ukedagene😉 Anonymous poster hash: 717d1...8f1
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #3 Skrevet 26. september 2016 Jeg pleier å røre sammen en boks creme fraishe, 1 pk fløte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time på 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam! Ellers pensler jeg nakkekoteletter med grønn pesto og steker de i panna. Fløtegratinerte poteter, bearnais og grønnsaker til. Også nam! Anonymous poster hash: 602ed...b9b
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #4 Skrevet 26. september 2016 Jeg pleier å røre sammen en boks creme fraishe, 1 pk fløte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time på 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam! Ellers pensler jeg nakkekoteletter med grønn pesto og steker de i panna. Fløtegratinerte poteter, bearnais og grønnsaker til. Også nam! Anonymous poster hash: 602ed...b9b "Jeg pleier å røre sammen en boks creme fraishe, 1 pk fløte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time på 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!" Steker du kotelettene noe i stekepanne først? Anonymous poster hash: 0e7b8...c1e
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #5 Skrevet 26. september 2016 "Jeg pleier å røre sammen en boks creme fraishe, 1 pk fløte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time på 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!" Steker du kotelettene noe i stekepanne først? Anonymous poster hash: 0e7b8...c1e Nei, legges råe i formen og stekes med fløtemiksen i ovnen Anonymous poster hash: 602ed...b9b
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #6 Skrevet 26. september 2016 Nakkekoteletter, ovnsbakte grønnsaker og soppstuing Svir kotelettene litt i panna for å få stekeskorpe og ettersteker de oppå grønnsakene når de begynner å bli ferdige. Anonymous poster hash: 3c831...325
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #7 Skrevet 26. september 2016 Jeg pleier å røre sammen en boks creme fraishe, 1 pk fløte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time på 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam! Ellers pensler jeg nakkekoteletter med grønn pesto og steker de i panna. Fløtegratinerte poteter, bearnais og grønnsaker til. Også nam! Anonymous poster hash: 602ed...b9b Takk! Skal prøves! Da må det i så fall bli sen middag da...hehe...men det går nok fint noen dager😊 HI Anonymous poster hash: 53898...664
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #8 Skrevet 26. september 2016 Bruner nakkekotelettene (med salt og pepper) i stekepannen. Har dem over i en form ( med lokk) sammen med løk, hvitløk, timian evt sopp, cherrytomater etc. Koker ut stekepannen med vann ( evt en skvett vin) og heller over. Kanskje litt fond. På med lokket og inn i ovnen. Temperatur og tid avhenger litt av hvor god tid jeg har. Det beste er lang steketid på lav temp ( gjerne mange timer). Da blir de så saftige og møre, og faller nesten fra hverandre. Utrolig god smak og en litt lettere variant enn den over her. Anonymous poster hash: a611b...912
TPK Skrevet 26. september 2016 #9 Skrevet 26. september 2016 Langtidskokte koteletter! Denne oppskriften er veldig god: http://m.veronicasimone.blogg.no/1304537265_04mai2011.html Men det tar 3-4 timer da, aå det blir jo bare i helgene. Til hverdags pleier jeg å ovnsbake dem i 30-40 min. Serveres ned poteter, grønnsaker og sjysaus.
Himmel og hav Skrevet 26. september 2016 #10 Skrevet 26. september 2016 Bruner nakkekoteletter i panna, steker masse løk og har koteletter, løk, vann og oksekraft i en kjele og lar det småkoke til kjøttet er så mørt at det faller fra hverandre. Jevner sausen og serverer med poteter og grønnsaker.
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #11 Skrevet 26. september 2016 Steker raskt i panne, over i langpanne med litt vann i bunnen. Langtidssteker i minst fire timer, helst lenger Serverer med kokte poteter, grønnsaker og saus laget på skyen i bunnen av langpanna og tyttebær på siden Anonymous poster hash: e9106...962
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #12 Skrevet 26. september 2016 Hmm...ser ut til at jeg må prøve langtidssteking av koteletter....ble igrunn sulten nå...! Takk for alle svar 😊 HI Anonymous poster hash: 53898...664
kristin200 Skrevet 27. september 2016 #13 Skrevet 27. september 2016 Steker raskt i panne, over i langpanne med litt vann i bunnen. Langtidssteker i minst fire timer, helst lenger Serverer med kokte poteter, grønnsaker og saus laget på skyen i bunnen av langpanna og tyttebær på siden Anonymous poster hash: e9106...962 Hva har du temperaturen på?
sug lut Skrevet 27. september 2016 #14 Skrevet 27. september 2016 Brunes med løk, hell over en boks mørkt øl og la det småkoke til det er mørt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå