Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #1 Skrevet 26. september 2016 Koteletter er rimelig og ganske sunt ogsĂ„... Tenker at det kan vĂŠre grei hverdagsmat! Men synes ofte de blir tĂžrre eller kjedelige... Er en helt OK kokk, men koteletter har jeg aldri lager veldig ofte... SĂ„, noen tips? Tar imot med stort takk!! đ  Anonymous poster hash: 53898...664
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #2 Skrevet 26. september 2016 Jeg langtidssteker alltid koteletter. Hvis ikke blir de ikke gode. SĂ„ det blir aldri laget i ukedageneđ Â Anonymous poster hash: 717d1...8f1
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #3 Skrevet 26. september 2016 Jeg pleier Ä rÞre sammen en boks creme fraishe, 1 pk flÞte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time pÄ 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!  Ellers pensler jeg nakkekoteletter med grÞnn pesto og steker de i panna. FlÞtegratinerte poteter, bearnais og grÞnnsaker til. OgsÄ nam!  Anonymous poster hash: 602ed...b9b
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #4 Skrevet 26. september 2016 Jeg pleier Ä rÞre sammen en boks creme fraishe, 1 pk flÞte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time pÄ 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!  Ellers pensler jeg nakkekoteletter med grÞnn pesto og steker de i panna. FlÞtegratinerte poteter, bearnais og grÞnnsaker til. OgsÄ nam!  Anonymous poster hash: 602ed...b9b "Jeg pleier Ä rÞre sammen en boks creme fraishe, 1 pk flÞte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time pÄ 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!"  Steker du kotelettene noe i stekepanne fÞrst?  Anonymous poster hash: 0e7b8...c1e
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #5 Skrevet 26. september 2016  "Jeg pleier Ä rÞre sammen en boks creme fraishe, 1 pk flÞte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time pÄ 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!"  Steker du kotelettene noe i stekepanne fÞrst?  Anonymous poster hash: 0e7b8...c1e Nei, legges rÄe i formen og stekes med flÞtemiksen i ovnen    Anonymous poster hash: 602ed...b9b
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #6 Skrevet 26. september 2016 Nakkekoteletter, ovnsbakte grÞnnsaker og soppstuing Svir kotelettene litt i panna for Ä fÄ stekeskorpe og ettersteker de oppÄ grÞnnsakene nÄr de begynner Ä bli ferdige. Anonymous poster hash: 3c831...325
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #7 Skrevet 26. september 2016 Jeg pleier Ă„ rĂžre sammen en boks creme fraishe, 1 pk flĂžte og 1/2 flaske soya saus med mindre sakt i en bolle og helle over nakkekoteletter i ildfast form. Stekes i 1 1/2 time pĂ„ 180 grader. Serveres med jasminris og brokkoli. Nam!  Ellers pensler jeg nakkekoteletter med grĂžnn pesto og steker de i panna. FlĂžtegratinerte poteter, bearnais og grĂžnnsaker til. OgsĂ„ nam!  Anonymous poster hash: 602ed...b9b Takk! Skal prĂžves! Da mĂ„ det i sĂ„ fall bli sen middag da...hehe...men det gĂ„r nok fint noen dagerđ HI  Anonymous poster hash: 53898...664
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #8 Skrevet 26. september 2016 Bruner nakkekotelettene (med salt og pepper) i stekepannen. Har dem over i en form ( med lokk) sammen med lÞk, hvitlÞk, timian evt sopp, cherrytomater etc. Koker ut stekepannen med vann ( evt en skvett vin) og heller over. Kanskje litt fond. PÄ med lokket og inn i ovnen. Temperatur og tid avhenger litt av hvor god tid jeg har. Det beste er lang steketid pÄ lav temp ( gjerne mange timer). Da blir de sÄ saftige og mÞre, og faller nesten fra hverandre. Utrolig god smak og en litt lettere variant enn den over her.  Anonymous poster hash: a611b...912
TPK Skrevet 26. september 2016 #9 Skrevet 26. september 2016 Langtidskokte koteletter! Denne oppskriften er veldig god: http://m.veronicasimone.blogg.no/1304537265_04mai2011.html Men det tar 3-4 timer da, aÄ det blir jo bare i helgene.  Til hverdags pleier jeg Ä ovnsbake dem i 30-40 min. Serveres ned poteter, grÞnnsaker og sjysaus.
Himmel og hav Skrevet 26. september 2016 #10 Skrevet 26. september 2016 Bruner nakkekoteletter i panna, steker masse lĂžk og har koteletter, lĂžk, vann og oksekraft i en kjele og lar det smĂ„koke til kjĂžttet er sĂ„ mĂžrt at det faller fra hverandre. Jevner sausen og serverer med poteter og grĂžnnsaker.Â
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #11 Skrevet 26. september 2016 Steker raskt i panne, over i langpanne med litt vann i bunnen.  Langtidssteker i minst fire timer, helst lenger  Serverer med kokte poteter, grÞnnsaker og saus laget pÄ skyen i bunnen av langpanna og tyttebÊr pÄ siden  Anonymous poster hash: e9106...962
Anonym bruker Skrevet 26. september 2016 #12 Skrevet 26. september 2016 Hmm...ser ut til at jeg mĂ„ prĂžve langtidssteking av koteletter....ble igrunn sulten nĂ„...! Takk for alle svar đ HI  Anonymous poster hash: 53898...664
kristin200 Skrevet 27. september 2016 #13 Skrevet 27. september 2016 Steker raskt i panne, over i langpanne med litt vann i bunnen.  Langtidssteker i minst fire timer, helst lenger  Serverer med kokte poteter, grÞnnsaker og saus laget pÄ skyen i bunnen av langpanna og tyttebÊr pÄ siden  Anonymous poster hash: e9106...962 Hva har du temperaturen pÄ?
sug lut Skrevet 27. september 2016 #14 Skrevet 27. september 2016 Brunes med lÞk, hell over en boks mÞrkt Þl og la det smÄkoke til det er mÞrt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for Ă„ kommentere
Du mÄ vÊre et medlem for Ä kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt Ă„ melde seg inn for Ă„ starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nÄ