Gå til innhold

Hva er godt tilbehør til andebryst ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleier å brune kjøttet i stekepannen, før jeg setter det inn i ovnen. Deretter råsteker jeg poteter i skiver/ terninger i andefettet som er igjen i pannen. Kjempegodt! Serverer ofte med smørdampede gulrøtter eller asparges.

 

Anonymous poster hash: 415e9...554

Søtpotetmos laget med en klatt smør og matfløte er himmelsk til andebryst :)

Vi pleier å ha Jacobs ferdige rødvinssaus til og stekt rødløk med et dryss med kanel over, høres rart ut, men kombinasjonen av alle smakene er himmelsk :)

 

Anonymous poster hash: 186ef...d6b

Vet ikke om det passer til rødvinssaus, men vi har alltid erter til andebryst.

 

Varmer de i laken i boksen (de minste ertene er best) med noe hvitløk, heller så av laken, har i en klatt smør og vips er de klare.

 

Anonymous poster hash: 96126...138

Annonse

Jeg pleier å ha grønne bønner, ovnsstekte tomater og potet- og sellerirotmos.

 

Noen ganger har vi hjemmelagd rødkål og ovnsstekte potetbåter eller hasselbackpoteter.

 

Jeg lager av og til en rødvinssaus med tyttebær til andebryst. Eller helt vanlig rødvinssaus.

 

Anonymous poster hash: fcc19...50e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...