Anonym bruker Skrevet 17. september 2016 #1 Skrevet 17. september 2016 Den er grov og inneholder litt havregryn også hvis det har noe å si... Anonymous poster hash: fe2ab...e19
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 17. september 2016 #2 Skrevet 17. september 2016 Det er eggene som blir dårlige først. Men 3-4 dager går fint. Lukt på den, så kjenner du det om den er god eller ikke.
Gjest Antarctica Skrevet 17. september 2016 #3 Skrevet 17. september 2016 Leeeeenge. Egg har mer enn 4 ukers holdbarhet. Og melka kan godt bli sur. Røra blir bare bedre!
Anonym bruker Skrevet 17. september 2016 #4 Skrevet 17. september 2016 Den er grov og inneholder litt havregryn også hvis det har noe å si... Anonymous poster hash: fe2ab...e19 Hvis du ikke rekker å bruke den, så kan den og fryses Anonymous poster hash: 7bcfa...ba2
Lille krøll Skrevet 18. september 2016 #5 Skrevet 18. september 2016 Har hatt min i boks med lokk og den har stått en uke uten å bli dårlig.
Anonym bruker Skrevet 18. september 2016 #6 Skrevet 18. september 2016 Minst en uke, jeg pleier ikke la den stå lenger enn det Anonymous poster hash: c6771...552
Anonym bruker Skrevet 18. september 2016 #7 Skrevet 18. september 2016 Leeeeenge. Egg har mer enn 4 ukers holdbarhet. Og melka kan godt bli sur. Røra blir bare bedre! Det kan umulig stemme Pashla, at egg har 4 ukers holdbarhet gjelder nå kun hvis de er hele og uknuste, men straks de er knust og brukes så er det ferskmatholdbarhet på 3-4 dager som gjelder. Anonymous poster hash: bedcb...db7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå