Anonym bruker Skrevet 17. september 2016 #1 Skrevet 17. september 2016 . Anonymous poster hash: deef8...874
Anonym bruker Skrevet 17. september 2016 #2 Skrevet 17. september 2016 Sjysaus på pose? De er så smakløse at fløte vil fjerne all smak. Prøv en buljongterning i en fløtepakke og ha stekt løk og hvitløk i. Jeg gjør dette med hønsebuljong og paprika til kylling. Anonymous poster hash: 59ec3...366
Anonym bruker Skrevet 18. september 2016 #3 Skrevet 18. september 2016 Jeg har brukt det i mange år. Steker opp koteletter og sopp. Koker sjysaus med fløte. Skikkelig digg. Anonymous poster hash: 34bb3...aeb
Anonym bruker Skrevet 18. september 2016 #4 Skrevet 18. september 2016 Ofte godt med fløte i saus, men da er det ikke lenger sjysaus. Anonymous poster hash: 49072...f23
Anonym bruker Skrevet 18. september 2016 #5 Skrevet 18. september 2016 Ja, men bruk heller kremfølte, da skiller ikke sausen seg så lett Anonymous poster hash: c7524...8e7
Anonym bruker Skrevet 18. september 2016 #6 Skrevet 18. september 2016 Ofte godt med fløte i saus, men da er det ikke lenger sjysaus. Anonymous poster hash: 49072...f23 Stemmer det. Da blir det en god fløtesaus istedet. Mente at jeg koker sjysauspulveret med fløte. Anonymous poster hash: 34bb3...aeb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå