Anonym bruker Skrevet 14. september 2016 #1 Skrevet 14. september 2016 Trenger i inspirasjon:) Anonymous poster hash: bad0a...9c4
Anonym bruker Skrevet 14. september 2016 #2 Skrevet 14. september 2016 Viltsaus, rosenkål og andre grønnsaker, tyttebær, stekt sopp og ovnstekte poteter er veldig godt til viltstek, mulig det er godt til hjortebiffsnadder også? Anonymous poster hash: 1e9a7...a69
Anonym bruker Skrevet 14. september 2016 #3 Skrevet 14. september 2016 Ville hatt løk, sopp, haricots verts, råstekte terninger av gulrot, sellerirot og pastinakk, ikke fløtesaus, men en sjy tilsmakt med madeira, og polenta eller potetmos til. Anonymous poster hash: 73998...612
Himmel og hav Skrevet 14. september 2016 #4 Skrevet 14. september 2016 Ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt sopp, portvinsaus og evt tyttebær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå