Gå til innhold

Freia vaniljesaus for koking - blir ikke tykk???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Holder på å lage skolebrød og koker Freia vaniljesaus, men den blir jo ikke tykk! Tykner den når den blir avkjølt, slik at jeg bare skal ta kjelen vekk fra plata når den har begynt å koke? Eller skulle jeg egentlig ha redusert væskemengden, som er litt for sent nå?

 

Trenger hjelp raskt!

 

Anonymous poster hash: 3a172...f64

Skrevet

Nå er det ikke vaniljesaus som er fyllet i skoleboller da... For sent å redusere veskemengden etter at det er ferdig...

 

Anonymous poster hash: e1fb3...814

Skrevet

Nå er det ikke vaniljesaus som er fyllet i skoleboller da... For sent å redusere veskemengden etter at det er ferdig...

 

Anonymous poster hash: e1fb3...814

I oppskriften står det: en pakke vaniljesaus, tilsett mengde melk etter angivelige på pakken, og det har jeg gjort. Mulig det sto noe annet på pakken tidligere, eldre oppskrift...

 

Noen måte å redde sausen på eller hva burde jeg gjøre hvis jeg skal gjøre det på nytt?

 

Anonymous poster hash: 3a172...f64

Skrevet

Løp på butikken og kjøp vaniljekrem. Det er det eneste som redder bollene dine nå.

 

Anonymous poster hash: ee581...6ab

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...