Anonym bruker Skrevet 31. august 2016 #1 Skrevet 31. august 2016 For leeeenge siden kjøpte jeg en ost, som var så innmari god. Det var en type muggost, hvit mugg utenpå og myk inni. Så myk at den så ut som smeltet ost inni. Ganske skarp smak. Husker så klart ikke navnet, og alle de jeg har kjøpt senere har vært "feil" ost. Ut ifra beskrivelsen min - hvilken ost kan dette være? Lei av å kjøpe feil hver gang Prøvd snart alle briene de har, men ingen har vært SÅ myk inni som den jeg tenker på Anonymous poster hash: 1e3ba...557
Anonym bruker Skrevet 31. august 2016 #3 Skrevet 31. august 2016 Camembert? Googlet bilde av den, og jeg tror det var den! TAKK - Men, den kan jeg ikke huske å ha sett på rema og kiwi..Er det kun visse butikker som selger denne? Anonymous poster hash: 1e3ba...557
Anonym bruker Skrevet 31. august 2016 #4 Skrevet 31. august 2016 Kan det være denne?: http://www.oluf.no/produkter/ost/Hvitmuggost/brie-ermitage-ca-3-kg/ Anonymous poster hash: cd890...13a
Rubella Skrevet 31. august 2016 #5 Skrevet 31. august 2016 Castello (hvit) er min favorittmuggost. Den er veldig myk og kremete. Kan passe godt med beskrivelsen din.
Anonym bruker Skrevet 31. august 2016 #6 Skrevet 31. august 2016 Googlet bilde av den, og jeg tror det var den! TAKK - Men, den kan jeg ikke huske å ha sett på rema og kiwi..Er det kun visse butikker som selger denne? Anonymous poster hash: 1e3ba...557 Camembert er et fellesnavn på flere forskjellige ostemerker, på samme måte som brie. Det er altså ikke bare en ost. De kommer i typer som er faste inni og i typer som er mer myke inni. Anonymous poster hash: cd890...13a
Anonym bruker Skrevet 31. august 2016 #7 Skrevet 31. august 2016 Délice des Crémieres? Anonymous poster hash: 9c625...016
It's all about me Skrevet 31. august 2016 #8 Skrevet 31. august 2016 Test Brie de Maux. Masse smak, bløt så den nesten renner og har overflate som ser ut som en typisk Camembert
Anonym bruker Skrevet 31. august 2016 #9 Skrevet 31. august 2016 Chevre? Anonymous poster hash: 25883...fd2
Anonym bruker Skrevet 1. september 2016 #10 Skrevet 1. september 2016 Jeg tenker også chevre, som er geitost. Mye skarpere smak enn andre hvitmuggoster som er lagd av kumelk. Kjøp en hvitmuggvariant av chevre og prøv Anonymous poster hash: 96af3...336
Anonym bruker Skrevet 1. september 2016 #11 Skrevet 1. september 2016 Camembert er et fellesnavn på flere forskjellige ostemerker, på samme måte som brie. Det er altså ikke bare en ost. De kommer i typer som er faste inni og i typer som er mer myke inni. Anonymous poster hash: cd890...13a Jo mykere, jo mer moden Anonymous poster hash: aacf2...f0b
deli deli Skrevet 15. august 2017 #12 Skrevet 15. august 2017 (endret) Brillat Savarin Endret 15. august 2017 av deli deli
Anonym bruker Skrevet 15. august 2017 #13 Skrevet 15. august 2017 Overskriften på denne gamle tråden må være en av de beste særskrivingsfeilene jeg har sett her inne Anonymkode: 309ee...8ea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå