Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #1 Skrevet 10. august 2016 Jeg skulle kjøpe på butikken tidligere, men fant egentlig ikke noe. Ble vist en gul boks som skulle være det samme som parmesan, men ikke vet jeg. Hva bruker dere, og hvor kjøper dere den? Bør det være et helt stykke, eller er det ok med ferdigrevet? Anonymous poster hash: 3bc7c...30c
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #2 Skrevet 10. august 2016 Ferdigrevet er ikke det samme nei! Du finner det sammen med annen ost. Anonymous poster hash: a7801...538
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #3 Skrevet 10. august 2016 Ferdigrevet er ikke det samme nei! Du finner det sammen med annen ost. Anonymous poster hash: a7801...538 Hverken jeg eller den butikkansatte fant det, bare den gule boksen som hette noe annet Anonymous poster hash: 3bc7c...30c
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #4 Skrevet 10. august 2016 Hverken jeg eller den butikkansatte fant det, bare den gule boksen som hette noe annet Anonymous poster hash: 3bc7c...30c Da må butikken begynne å ta det inn.. Min mini-lokalbutikk har det. Anonymous poster hash: a7801...538
Marriet Skrevet 10. august 2016 #5 Skrevet 10. august 2016 Den ferdig revne i gul rund boks er grusom! Jeg bruker å finne ordentlig på butikkene her omkring.
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #6 Skrevet 10. august 2016 Den ferdig revne i gul rund boks er grusom! Jeg bruker å finne ordentlig på butikkene her omkring. Er det parmesan altså, den hette jo noe annet? Men jeg kjøpte den ikke da, var litt skeptisk Må jeg til en plass med ordentlig ostedisk, eller pleier vanlige rema 1000, coop og kiwi å ha? Anonymous poster hash: 3bc7c...30c
Ylva og Mathilde Skrevet 10. august 2016 #7 Skrevet 10. august 2016 Vanlig Rema 1000 har. Den heter Parmesano Reggiano, men du kan i verste fall kjøpe Grana Padano. Pakket som en trekant eller en "pinne", i disken med blåmuggost, Brie osv. De beste er jo såklart de som er skåret av et stort hjul i ferskvaredisken, men beggars can't be choosers her i gården 😑😑
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #8 Skrevet 10. august 2016 Vanlig Rema 1000 har. Den heter Parmesano Reggiano, men du kan i verste fall kjøpe Grana Padano. Pakket som en trekant eller en "pinne", i disken med blåmuggost, Brie osv. De beste er jo såklart de som er skåret av et stort hjul i ferskvaredisken, men beggars can't be choosers her i gården Tusen takk for hjelpen Da har jeg noe å kikke etter Anonymous poster hash: 3bc7c...30c
Marriet Skrevet 10. august 2016 #9 Skrevet 10. august 2016 Er det parmesan altså, den hette jo noe annet? Men jeg kjøpte den ikke da, var litt skeptisk Må jeg til en plass med ordentlig ostedisk, eller pleier vanlige rema 1000, coop og kiwi å ha? Anonymous poster hash: 3bc7c...30c Nei, det er vel gjerne ikke det. En skikkelig dårlig etterligning er det også husker ikke hva det heter, men tror det står på pakken at den brukes som parmesan...
Himmel og hav Skrevet 10. august 2016 #10 Skrevet 10. august 2016 Om det er den gule, runde boksen som heter ett eller annet på P, så er den fæl! Den lukter spy og smaker omtrent det samme. Parmesano Reggiano er favoritten her i huset. Kjøper gjerne noen kilo om jeg er i Italia, for der får du den som er lagret lengst, men den er god den du får i kjøledisken her hjemme også. Ikke kjøp ferdigrevet, om du kan velge, for den blir veldig tørr.
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #11 Skrevet 10. august 2016 Vanlig Rema 1000 har. Den heter Parmesano Reggiano, men du kan i verste fall kjøpe Grana Padano. Pakket som en trekant eller en "pinne", i disken med blåmuggost, Brie osv. De beste er jo såklart de som er skåret av et stort hjul i ferskvaredisken, men beggars can't be choosers her i gården 😑😑 Enig her. Anonymous poster hash: 6c668...5ab
Anonym bruker Skrevet 10. august 2016 #12 Skrevet 10. august 2016 Om det er den gule, runde boksen som heter ett eller annet på P, så er den fæl! Den lukter spy og smaker omtrent det samme. Parmesano Reggiano er favoritten her i huset. Kjøper gjerne noen kilo om jeg er i Italia, for der får du den som er lagret lengst, men den er god den du får i kjøledisken her hjemme også. Ikke kjøp ferdigrevet, om du kan velge, for den blir veldig tørr. Tusen takk for tips Det var denne boksen : http://www.ungkarskokken.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/Pasgrasan.jpg Da høres det ut som om jeg gjorde jeg rett i å ikke kjøpe den gule boksen i dag Da skal jeg se etter Parmesano Reggiano i butikkene her. Litt lettere når jeg vet hvilke navn jeg skal se etter, for ikke alle butikkansatte har så peiling Hi Anonymous poster hash: 3bc7c...30c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå