Anonym bruker Skrevet 30. juli 2016 #1 Skrevet 30. juli 2016 Jeg har bestemt meg for å kjøpe meg ei steketakke men ser at de finnes med eller uten kant. Hva er best? Anonymous poster hash: ba212...2c2
☆☆☆ Skrevet 30. juli 2016 #2 Skrevet 30. juli 2016 Utan, med mindre du ikkje steiker sveler og lefser. Det blir griseri om du skal steike i fett på den, men når gjer ein eigentlig det? Eg brukar steikepanne til kjøtkaker og karbonadar, så har ikkje det problemet.
Anonym bruker Skrevet 30. juli 2016 #7 Skrevet 30. juli 2016 Takk for svar :-) Anonymous poster hash: ba212...2c2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå