Gå til innhold

Sånne glass med tacosaus. Hvor lenge etter åpning kan de stå i kjøleskapet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: a7e2a...dec

Skrevet

Står ca fem dager i åpnet tilstand på det jeg har i alle fall...toppen en uke tenker jeg

 

Anonymous poster hash: aa97f...3eb

Skrevet

Jeg ble dårlig en gang det hadde gått en uke. Nå hiver jeg alltid og kjøper nytt. Har ikke så ofte taco

 

Anonymous poster hash: 18e55...59b

Skrevet

Det står på glasset. To uker, hvis jeg ikke husker feil.

 

Anonymous poster hash: 83cea...16f

Skrevet

Står ca fem dager i åpnet tilstand på det jeg har i alle fall...toppen en uke tenker jeg

 

Anonymous poster hash: aa97f...3eb

 

Er det sant? Jeg bruker det til det mugner. Bruker vel 3 uker på et glass. Har aldri blitt dårlig.

 

Anonymous poster hash: 93d75...026

Skrevet

To uker står det på. Tre uker er maks hos oss.

Skrevet

Det avhenger kanskje av hvor sterk den er? Tenker at jo sterkere, jo lenger holder det. Jeg kikker oppi om det er mugg på, jeg. Og hvis det ser og lukter bra, spiser jeg det.

Skrevet

Er fint til det evt er mugg. Lukter og smaker det greit, kan det spises.

Skrevet

Spiser til det er tomt, eller til det lukter eller er mugg! Hiver ikke ett brukbart glass med saus hvis det lukter greit og ser greit ut! Ikke rart det blir kastet for mye mat!

 

Anonymous poster hash: d8f09...d1d

Skrevet

Sjekket glasset vi hadde stående nå. Det står 3 dager etter åpning!😯 Da er det jo ikke mye vits..

 

Anonymous poster hash: a7e2a...dec

Skrevet

Sjekket glasset vi hadde stående nå. Det står 3 dager etter åpning!😯 Da er det jo ikke mye vits..

 

Anonymous poster hash: a7e2a...dec

Lov å bruke hodet, og sansene sine.

Skrevet

Sjekket glasset vi hadde stående nå. Det står 3 dager etter åpning!😯 Da er det jo ikke mye vits..

 

Anonymous poster hash: a7e2a...dec

Så et produkt som kan stå kjempelenge i romtemperatur blir plutselig ødelagt etter 3 dager i kjøleskap.

 

Utrolig snart av produsenten. Men tull selvsagt.

 

Skulle en saus full av sukker (ikke helt ulik ketchup) tåle så lite måtte den være helt uten konserveringsmidler, og det er de ikke!

 

 

 

Anonymous poster hash: 7ca48...699

Skrevet

har det aldri lengre enn 3 dager,men vet egentlig ikke hvor lenge det kan stå

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...