Gå til innhold

Hvilke krydder i hjemmelaget hamburgere?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Blander kjøttdeig, ett egg, 1-2 ss soyasaus, 1 ss worshestersaus, litt hakka hvitløk, 1 ts sambal olek, litt ketjap manis, litt hakka løk og evt hva annet jeg finner i kjøleskapet.

 

Lar det stå i 10-15 min, og steker de. Blir utrolig saftige og gode.

 

Anonymous poster hash: 57271...602

Jeg varierer litt men har alltid i paprika og cheyennepepper.

Bitteliten dyrt spisskompetanse er også godt.

Salt er viktig da det binder kjøttet.

Og litt under ett egg.

 

Anonymous poster hash: ea0fd...170

Spisskompetanse altså? 🤔 Gir det spesielt kvalifiserte burgere det da? 😂😂😂👍

 

Anonymous poster hash: 86dc2...104

Annonse

Jeg bruker litt revet vellagret norwegia, litt smokey bbq sauve, finhakket løk, hvitløk og salt og pepper!!

 

Ofte lager jeg av elgkjøttdeig, og da bruker jeg litt vanlig kjøttdeig i tillegg, for å få litt fett - blir saftigere da!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...