Gå til innhold

Gelelokk til ostekake hvor lang tid det vil ta å stivne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vil fire timer være nok?

Kaka er klar men mangler gelelokk.

Hvis jeg tar det på så snart geleen er avkjølt vil det stivne i løpet av fire timer?

Eller bør jeg droppe det?

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Fortsetter under...

Skrevet

Har tatt halv mengde med vann og rører ut nå..

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Skrevet

Det stivner ganske fort så lenge kaken står i kjøleskapet, så 4 timer er mer enn nok vil jeg tro :)

Skrevet

Takk! Da tar jeg sjan

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Skrevet

Takk! Da tar jeg sjansen! Den skal uansett ikke spises om fire timer, men da må den bli med på biltur. Så den får litt mere kjøleskap etter det igjen.

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Skrevet

Bare å droppe gelelokket...

 

Anonymous poster hash: 64080...13e

Annonse

Skrevet

Gelelokket er såpass tynt, at 4 timer er mer enn nok :) 



Anonymous poster hash: 609e4...41f
Skrevet

Det tror jeg går helt fint.

 

Anonymous poster hash: c720e...7cc

Skrevet

Har tatt halv mengde med vann og rører ut nå..

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Æsj. Da blir geleen veldig hard og ekkel

 

 

Anonymous poster hash: b7f98...066

Skrevet

Æsj. Da blir geleen veldig hard og ekkel

 

 

Anonymous poster hash: b7f98...066

Fulgte oppskrift fra Det søte liv, så satser på at det går bra. Ser ut som at den stivner i tide også.

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Skrevet

Fulgte oppskrift fra Det søte liv, så satser på at det går bra. Ser ut som at den stivner i tide også.

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Jeg laget nettop den ostekaka. Er jo vannmengden i geleen i ostekremen som skal halvveres, ikke i lokket!😂

 

 

Anonymous poster hash: 3d3d7...fe9

Skrevet

Jeg laget nettop den ostekaka. Er jo vannmengden i geleen i ostekremen som skal halvveres, ikke i lokket!

 

 

Anonymous poster hash: 3d3d7...fe9

 

 

Jeg lager ofte ostekake, og da har jeg bare halve vannmengden i geleen i lokket også ;) den blir aldri hard og ekkel!

Skrevet

Jeg laget nettop den ostekaka. Er jo vannmengden i geleen i ostekremen som skal halvveres, ikke i lokket!😂

 

 

Anonymous poster hash: 3d3d7...fe9

Nei, det står 2,5 dl til både fyll og lokk.

Jeg tror det går fint, jeg!

 

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Annonse

Skrevet

Kok opp halve mengden vann og rør ut, tilsett så resten av mengden vann men da kaldt vann.. Da slipper du å vente like lenge til det er nedkjølt og gå mye raskere å stivne...

Skrevet

Nei, det står 2,5 dl til både fyll og lokk.

Jeg tror det går fint, jeg!

 

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Jeg har alltid brukt 2,5 dl til både fyll og lokk. Og det smaker helt fortreffelig :) Forresten så kan du koke opp 1,5 dl vann og røre i geléen til alt er smelta. Ha så 1 dl iskaldt vann i 1 beholder, og hell så den varme geleen i, så kjøler det fortere ned ;)

 

Anonymous poster hash: 8d0ed...1c5

Skrevet

Sånn gelelokk med lite vann i forhold til gelepulver er ikke (!) godt😖

Lag heller geleen slik det står i oppskriften, eller dropp hele gelelokket!

 

Anonymous poster hash: 1079a...ca3

Skrevet

Kaka ble kjempegod! Lokket ble også veldig bra. Bare bittelitt igjen av den nå.

 

Anonymous poster hash: ffccd...e66

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...